Моля, помогнете на новак

19.11.07
12:34

Здравейте!
Най-накрая се наканих да последвам чудесното ви послание “НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЗА СЕБЕ СИ”, но въпреки своите 41 години съм си прохождаща в тази материя, и затова се обръщам къв вас за съвет.
Имам нужда да сваля около 8-10 кг, които натрупах по време на бремеността си преди 3 години. Сланинките са се разположили основно по корема (плюс паласки) - ханша - бедрата. Признавам, че не съм особено спортен тип, да не говорим, че от ученическити си години мразя коремните преси. Все пак наясно съм, че те и лицевите опори са сред основните, за поддържане на тялото. Вчера започнах диетата на Пиер Дюкан с идеята тя да свърши каквото може по намаляване на килограмите, но искам успоредно с нея да имам физическа активност, за да не заприличам на шар пей (колкото и сладки да са). За целта съм си взела степер Туист, но не съм наясно той ще работи ли и за корема. Затова се колебая кой от тези двата уреда още да си купя:
http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/363.htm
или
http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/648.htm
Признавам, че вторият го избирам по описание, но не съм наясно как точно се използва. Идеята за тези уреди е да ме улеснят или заместят традиционните коремни преси. При натоварване на коремните мускули, моля, кажете кога се вдишва и кога издишва, защото може да съм намразила пресите поради неправилно прилагане.
Накрая още един въпрос: мога ли да взимам Л-карнитин и Липозан по време на тренировки, заедно или поотделно?
Зная, че най-добре е да посещавам фитнес, но с 3-годишното ми маймунче това е невъзможно за съжаление.
Предварително благодаря на тези, които ще отделят от времето си, за да ми отговорят!
Успех!

Здравей Ignition,

нищо против приятелите от 4Fitness и уредите, но мисля, че в случая на теб ти е необходима преди всичко кардио дейност наред с целесъобразното хранене. Това не пречи да си купиш тренажор и пак да спортуваш вкъщи, просто се опитвам да те предпазя от разочарованието, което всички изпитват, когато дръзнат да се доверят само на коремни преси за стопяване на мазнините.

Ако това ти звучи добре, може да коментираме какво кардио, как и кога - с тези детайли и идва употребата на видовете “изгарящи” хранителни добавки, за които споменаваш.

19.11.07
13:21

За съжеление с тези два уреда няма да стане работата.Това таркало незнам за какво е,но ако го дават за изкарване на плочите няма да го бъде.Най-много да се удариш с него.Щом ще се купува провери и какви пари са велоергометрите,което на тоя етап е най-доброто.За мен не струва тая инвестиция...но да минем нататък.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/29045/
прочети тази тема,там съм обяснил как в общи линии да си построиш НВД.
По-добре го зарежи това франсе и си прави НВД.
След като прочетеш сътвори си един режим,постни го тука,за да го коментираме.
Можеш и на Л-Карнитин само да бъдеш.

27.11.07
16:05

Отиваш в най-близкия фитнес и почваш, няма нищо невъзможно. Невъзможно си го правиш ти!  В моя фитнес ходят много жени на твоята възраст, което според мен е супер. Тия уреди са пълна измама, все едно само си мислиш че нещо . . .

Мнението беше редактирано от леонид на 27.11.07 16:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1