28.11.07
15:12
Има ли някъква таблица, която да показва долу-горе според височината на човека какви размери ще му стоят най-добре?Ако напрая 50 см ръце сигурно ще е грозно висок съм 168 см.Надали има такава таблица, но да попитам.Според височината да бъдат означени:
Ръце, бедра, прасци, врат, гръдна обиколка и т.н
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 28.11.07 21:43.
Пробвай с търсачката. ;)
Универсална таблица - няма, но в тема подобна на тази, има няколко таблици, които дават оптимални мерки и тегло при предварително зададени данни за атлета.
Най-добрата “таблица” е огледалото...За кво ти е тая таблица и дори да има такава не мисля,че е достоверна и универсална.Харесваш или не се харесваш това е,заеби ги тия таблици.
казано от Финдо на 28.11.07, 16:18:
Най-добрата “таблица” е огледалото...За кво ти е тая таблица и дори да има такава не мисля,че е достоверна и универсална.Харесваш или не се харесваш това е,заеби ги тия таблици.
+ това,че има значение и на кой искаш да се харесваш - на себе си , на някой друг, на трети и т.н... критерия почти на всеки човек се различава по нещо и една такава таблица ще е строго индивидуална - тоест ако според нея изглеждаш добре,значи ще се харесаш на създателя на таблицата и нищо повече.
абе мернах подобна таблица в една стара книга за боди билдинг ма не храни надежди :)
ако искаш да си съразмерен гледай размера на врата бицепса и прасеца да са една мярка :Д
Мнението беше редактирано от rsf на 28.11.07 18:45.
...ти ако вярваш на подобен род таблици, всичко е до възприятие, субективна работа.
има такава таблице и е доста добра ;). даже преди доста време имаше подробн тема във форума за тази работа - пробвай с търсачката.