25.11.07
16:04
значи не съм на нвд но напоследъкл мн трудно се концентритам и както се казва загрявам бавно четох че това можело да е вследствие че недостига кислород до мозъка породено от високото ниво на холестерол може ли да е така ?
25.11.07
16:14
Недостиг на захари по-точно. И аз имах подобен момент. Пълен плужек бях. Налетях на половин кило боб една вечер и на другия ден бях фурия :lol:
Ами опитай се да анализираш положението.
Първо дали наистина става дума за явен проблем или повече си въобразяваш.
Ако мислиш, че наистина има нещо започни като си разгледаш храненето. Недостиг на хранителни вещ. може да доведе до такъв спад. Като казвам вещества нямам в предвид само белт., въгл. и мазн., а и витамини и минерали и т.н. Ако храненето ти не е балансирано и/или еднотипно. Много хора, които тренират правят такава грешка.
После, много е важно колко спиш. Примерно при мен, малко да не ми достига съня и съм направо неадекватен.
И чак накрая тъси причината в лошо уросяване и т.н. Обикновено причините не са чак толкова ‘сюблимни’.
И ако още имаш някакви опасения, процедурата е ясно. Първо семеен лекар, после преглед при невролог. Дори има специални комбинации от суплементи за подсилване на концентрацията, ама май нито си дъртак и надали ти е чак толкова ти е сериозна умствената умора.