Мнения за "Explode"

29.11.07
23:58

Четох няколко теми за тази фирма и разгледах сайта им. Има ли хора, които са ползвали продуктите им? Чудя се дали наистина предлагат добро качество. Мисля си, че е крайно време някоя Българска фирма да направи нещо свястно в тази насока, а не недоразумения и подигравки с клиентите като Нутрим и Биогейм. Аз лично, ако има Български Хр. добавки със нормално качество и разумна цена бих заложил на тях. Румънците, Поляците, Чехите вече произвеждат конкурентноспособни суплементи. Ние с какво сме по-назад?

Та....въпроса ми е ползвал ли е някой продукти на “Explode” и какво мисли за тях.

30.11.07
06:22

Пълен боклук. Съжалявам, че изхвърлих протеина, който бях закупил от тях - за мой срам им бях дистрибутор докато не им опитах “продуктите”. Уникален вкус (и съдържание) имат ...
И аз се надявах да се пусне нещо родно на приемливо ниво/цена, но таза фирма не е това, напротив.
Българските “производители” са просто смесители на заготовки, внасяни за хранителната промишленост. Всеки един от нас може (а някои го правят) да отиде и да си закупи същите продукти (протеинов концентрат, китайски Л-Карнитин, Креатин монохидрат и т.н.) от същите складове и на същите цени на едро.
Защо тогава да го купува с надценка минимум 1000% ?
За “качеството” на тази фирма беше пускана на 3 пъти тема и бе изтрита от модераторите.
?!? но факт
И после говорим за обективна информация във форума ...
Жалка история !

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 30.11.07 06:33.

ИВ

30.11.07
08:31

.....

Владо Недков

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 30.11.07 10:02.

ВН

30.11.07
10:00

Темите се трият когато прераснат в открит конфликт на две или повече страни с елементи на лична кавга. За подобни дрязги има ЛС. Когато става дума за лично мнение, на употребил добавките човек няма причина да ги трием.

За да избегнем форума да става арена на лични конфликти, та дори и на конфликт клиент/дистрибутор или клиент/производител въведохме правило във форума:

6. Предоставяне на информация по отношение на дадена фирма или фирмена дейност
6.1. Не се допуска директното публикуване на теми, които се отнасят до дейността на фирма, целящи да я компрометират. За целта е необходимо първо да се усведоми редакцията и да се представят необходимите аргументи.
6.2. Изданието моли да се потърсят необходимите за целта органи, ако бъде открито нарушение във връзка с продукти и услуги на дадена фирма и на база на резултатите да се проведе дискусия, съобразена с 6.1.

До тук:
1. Темата е пусната като запитване - не противоречи на точка 6 от правилата за ползване на форума.
2. mitaka101 пуска лично мнение
3. Explode supplements се възползват от правото на отговор

Ако mitaka101 не отговори, т.е. не влиза в конфликт темата ще остане във форума. Ако Explode supplements продължат да търсят конфликт и с други потребители, мненията им ще бъдат модерирани до това пуснато в  30 Ноември, 2007 10:09 Т.е. до правото им на отговор.

До mitaka101: За добро или лошо форумът има правила. Всеки участник следва да ги спазва.

До Explode supplements:  Моля, повече не си позволявайте да коментирате защо модераторите трият теми, а именно: “Темата се трие не защото модераторите не са обективни а защото преценяват че целите ви са користни.” Прочетете правилата, за да Ви се изясни как се модерира! Отговорът на въпроса за производствената Ви база беше изтрит, има си място да описвате това.

До Nosferatu: Offtopics със запитвания за производствени бази към производители/вносители се задават в правилния раздел! Въпросът Ви беше изтрит.

До останалите участници, свободни сте да изкажете мнението си.

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 30.11.07 10:07.

30.11.07
11:20

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 30.11.07 11:38.

30.11.07
12:54

Охххх този български манталитет!!!!!
От безубидния ми въпрос стигнахме до скандал!!!
Как може нищо да не са прави както трябва в България?!?!?!!?!
Кога хората ще се осъзнаят, че най-добрия начин за успех е да се трудиш и да понасяш временните загуби за да постигнеш дългосрочен успех?
Като пуснах тази тема не исках хора работещи за “Explode”да ми отговарят как техния продукт е УНИКАЛЕН. Аз да не вадя на село картофите с бомби??? Искам отговори от тренираи, като мен. Хора, които сами си изкарват парите и искат да ги вложат в нещо качествено. До сега “Explode” успяха само да ме отхвърлят като клиент заради тези тъпи скандали. А аз съм човек, който винаги би избрал българското ако си заслужава.

И как да си купя сега продукт на “Explode”??? Единствения начин е след изследванр на продукта.

Куца ви маркетинга хора!!!!! Не само на вас ами и на всички Български фирми. Ще спечелите хората само ако продавате с етиети с резултатите от изследване на състава на продукта!!!
Успех!

Мнението беше редактирано от Cocoa на 30.11.07 12:56.

30.11.07
14:10

Explo какво????? :) И аз им давам отрицателна оценка.... Пробвах едно протеинче ... много слабичко :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1