извара дядо либен

14.11.07
13:51

всеки път като си взема от тая извара има различен вкус
един път е кисела , друг път е твърда и ми се повръща ,а сега в момента си похапвам с удоволствие от нея защото
е мека и приятна всеедно ядеш крема сирене но безвкусно(като винаги е в срок на годност)
не ме притеснява вкуса , а дали хранителната стойност(22% белтък ,4% въглехидрати, 0,7% мазнини) е същата при всичките и състояния
с други думи става ли тая извара или не
моля тези които могат да помогнат да го направят
БЛАГОДАРЯ ВИ

14.11.07
16:34

От около близо 2 години ям само Дядо Либен и нямам никакви забележки. Ако срока на годност не е изтекъл, не би трябвало да има различен вкус. Щом казваш, че е била кисела обаче - това за мен граничи с изтеклия срок. При мен понякога е просто по-водна, но на буци никога не съм улучвал.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 14.11.07 16:36.

17.11.07
08:00

Някой от Добрич ако ми каже от къде мога да си набавя такава извара ще съм много благодарен. В по-големите маркети като Easy, Бурлекс не намирам нищо. Принуден съм да си мажа сандвичите за даскало с кашкавалена, но поне я вземам от един частен производител винаги е прясна, но предпочитам сиренна.

17.11.07
11:44

Днес като ходех до  Easy видях , че има на Дядо Либен в пакети по 500гр извара много е добра . Също така отстрани Младежкия дом има магазин за млечни продукти от там си зимам на МЕРОНЕ , и тя е добра .Тове е , което знам за ДОБРИЧ .

17.11.07
14:22

Мерси за бързия отговор
още сега отивам да проверя.

Мнението беше редактирано от The_Detonator на 17.11.07 14:22.

30.11.07
21:35

в Стара Загора има ли извара, различна от “Кукери”??? ако има съграждани да споделят...където и да влезна и питам....само “Кукери”....фаааак!!!

Мнението беше редактирано от swim_fan на 30.11.07 21:36.

DC

03.12.07
22:20

А мога ли да я намеря  тази извара “Дядо Либен” в Пикадили- Варна , така де , едно от Пикадилитата :)
Някой виждал ли я е там ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1