30.11.07
22:04
Искам да попитам дали креатина може да се взима например един час преди сън(23:00- 00:00) или буквално преди лягане .
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 10:15.
30.11.07
22:09
Нямаш полза от това. Иначе всичко може.
и а да попитам тъй като сам втора смяна и съм в зареждаща фаза , зимам сутрин рано , след даскало към 2 4аса следобяд кам 4-5 ами другия последен прием кам 8 ли ?
30.11.07
22:20
Първа или втора смяна си че нещо не разбрах? Сутрин рано, пък после след училище...
Ако си първа - сутрин след закуската преди училище, след училище към 14, после към 17-18 и после към 20-21
Ако си втора - сутрин след закуската пак, преди даскало, след даскало, след вечеря.
П.С. Носил съм си го и в училище така че не изключвай тоя вариант.
Извинявам се искал съм да напиша първа смяна :-) Благодаря за бързите отговори ,просто от няколко дена се чудих и се реших да питам и да не прая глупости :)
30.11.07
22:29
Прав си си. Иначе зареждането не е сложна работа. Друг е въпроса че не виждам много смисъл от него и вече не го правя. Даже скоро ще почвам пак креатин да си пия и ще си джасам по 15 грама на ден без никакво зареждане.
Аз тепърва навлизам в тази област и всичките ми знания за фитнеса са точно от тук :) (и малко от залата) От това ,което съм прочел във форума е ,че някои предпочитат без зареждане други със и реших да пробвам от личен опит как ще ми подейства :) за да си зн за себе си :) тъй като 1-вия път ко взех без :)
Мнението беше редактирано от BaJIuo на 30.11.07 22:42.