Протеинови вафли EXPLODE

SH

28.11.07
20:51

Видях че се продават вече , някой знае ли за какво става въпрос

30.11.07
11:57

хахаха това ми е мнението за вафлата по добре да си вземете една мура токолкото Протеиновия бар на експлоуд смешна работа дори и опаковката е празна има една лепенка отгоре. То цялата им работа е такава. Не струват!

MO

01.12.07
15:56

И като е обикновена вафла по каква причина да ми се дават пари за нея?Май нещо не се връзват нещата! ;-)

ИВ

01.12.07
17:25

Oопреди “други” БГ производители не успяваха да докарат мека вафла. Но при добавянето на гума гуар (E412) всимко стана меко и вкусно ;).

MO

01.12.07
18:43

Тая гума дъвка ли е ?Щото хем меко пък и вкусно!

ИВ

01.12.07
20:06

казано от motikata на 01.12.07, 18:43:

Тая гума дъвка ли е ?Щото хем меко пък и вкусно!

Не е дъвка. Гума гуар (E412) се произвежда от някъкво индийско бобово растение. Химически, гуар гума е галактомананов полимер, съставен от захарите маноза и галактоза. Помощно средство е при печене на безглутенови продукти. Освен това може да се яде като водно-разтворими фибри ;).

22.01.08
17:44

Навит съм да си взема една кутия вафли, защото цената им е като на Corny-то... :)
Обаче все пак намерих един огромен пропуск, който след старателно разглеждане на всички онлайн магазини, в които се продава Еклоуд открих!
Аве хора сложете една таблица с хранителните стойности ;) Протеина добре, ама въглехидратите колко са? А мазнините? А подсладителите?

HU

23.01.08
19:05

Защо се заяждате с explode suppelemnts мисля, че във всичките негови постове отговаря достътчно културно и обстойно за да му отговорите и вие така, като не удобрявате вафлата го кажете по нормален начин, а не със заядлив тон.
А относно опаковките - дори не съм ги и виждал тези вафли, но в крайна сметка ние опаковките ли ще ядем или съдържанието им? Хем искате евтино, хем визия (не съм маркетингов специалист, но мисля, че по-”сложната” опаковка, ще повлияе на цената на вафлата, все пак е допълнителен разход за производителя)
пс. извинявам се на потребителите и администраторите за отклонението, но се подразаних.

edit: нещо се бъгна браузъра, sry!

Мнението беше редактирано от hustla на 23.01.08 19:07.

MO

23.01.08
19:19

Някой пробвал ли е техния протеин , защото някак си не ми се връзва 500 грама 20 лева и да е с добро качество (не се заяждам просто питам)

FZ

23.01.08
19:26

ма тези протеин вафли много евтини  :ohh:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 23.01.08 19:27.

MO

23.01.08
19:32

именно , а въпреки че и в сащ 6 кг протеин са 100 лева но не знам нямам вяра на българското ..

23.01.08
22:20

казано от BIG PICHAGA на 23.01.08, 19:26:

ма тези протеин вафли много евтини  :ohh:

Еми нали има 12 гр. протеин в тези вафли за 85 ст., което е равно на кофичка к.мляко за същата цена със същото съдържание протеин. Мисля че пропорцията е идеална на съдържание-цена ;)
... и пак никой не ми даде таблица с хранителните стойности- въглехидрати(вид) и мазнини  :-/

24.01.08
07:49

За мен протеина им е пълен боклук. Лично мнение.
И ми е странно, как го постигат, при положение, че суровината (протеиновия концентрат) е свястна. Купувам си от същия склад (всеки може да си купи срещу 22лв./кг) и е безвкусен. Явно осират нещата с овкусяването.
В същия склад си купих 100грама Л-Карнитин (тартарат) за 9,60лв. например.
За мен производител не означава да сипваш в шишенца и да продаваш. Пак лично мнение. Моля да не се засягат някои личности.
За сравнение ще кажа, че отскоро на пазара има нова българска фирма, която ПРОИЗВЕЖДА реално асортимента си. Много ме впечатлиха с измерването на осмозата за електролитите. За да ГАРАНТИРАТ качеството на изотоничните напитки обикалят да намерят база, в която да замерят (в бившото ХЕИ не правят такива замервания - странно, но факт). Замерват, сравняват с БДС, оптимизират и чак тогава пускат серията.
Аминокиселините (разработват БЦАА) правят десетки опити докато стабилизират хапчето с необходимата концентрация на амино, механична здравина на таблетката и разтворимост(усвояемост) в организма. Опит, корекция, пак опит, ...
Производството си го правят в предприятие със съответите сертификати, но по техни рецепти и със суровини за добавки, а не за салами.
По мое мнение така трябва да се прави производство. Пожелавам си да има повече такива фирми в БГ - по-добре ще е за всички нас!
А останалите родни “производители” - дано да станат реално такива :)
За сведение на админите:
- не правя реклама на никоя фирма;
-не се заяждам с никого;
-всичко написано е само мое лично мнение;
-мнението ми е препоръка към автора на темата за подобряване на качеството на продукцията му, което искрено му го пожелавам :)

25.01.08
19:10

казано от mitaka101 на 24.01.08, 07:49:

За сравнение ще кажа, че отскоро на пазара има нова българска фирма, която ПРОИЗВЕЖДА реално асортимента си. Много ме впечатлиха с измерването на осмозата за електролитите. За да ГАРАНТИРАТ качеството на изотоничните напитки обикалят да намерят база, в която да замерят (в бившото ХЕИ не правят такива замервания - странно, но факт). Замерват, сравняват с БДС, оптимизират и чак тогава пускат серията.
Аминокиселините (разработват БЦАА) правят десетки опити докато стабилизират хапчето с необходимата концентрация на амино, механична здравина на таблетката и разтворимост(усвояемост) в организма. Опит, корекция, пак опит, ...
Производството си го правят в предприятие със съответите сертификати, но по техни рецепти и със суровини за добавки, а не за салами.
По мое мнение така трябва да се прави производство. Пожелавам си да има повече такива фирми в БГ - по-добре ще е за всички нас!
А останалите родни “производители” - дано да станат реално такива :)

Кажи коя е тая фирма.Много ме заинтригува.Ако не искаш да и правиш реклама във форума прати едно лично съобщение.
Благодаря ти предварително.

25.01.08
22:32

Извинявам се за спама:
Не съм рекламо лице/бицепс/трицепс на никоя фирма. Не смятам да правя реклама на който и да е производител в този форум. Има си раздел за производители - рано или късно ще се представят. Послужих си за пример за концепция за развитие на нова фирма. Съжалявам, но ще им предам да се представят сами, а няма да ги представям аз.

30.01.08
11:07

Браво!
Пожелавам Ви все така успехи!
А моето мнение за Вашите продукти си остава същото: Боклук!
Подчертавам - това е лично мое мнение и не го налагам никому.
Още веднъж - успехи на Вашата фирма на всички пазари: селски, градски и международни!
Бъдете здрави - Вие сте моя еталон!
Аз се радвам за Вас!
Гордея се, че Ви има!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1