02.12.07
08:03
Искам да попитам вие как приемате вода при приема на креатин по колко,защотото аз по 4 литра обаче няма как да ги изпия само когато съм жаден и малко пия на сила и само ТОАЛЕТНА постояно.
Приемаш ли много други течности през деня. Щом се насилваш за 4 литра по-добре ги намали малко. Ако сега се насилваш да пиеш, като някой ден намалиш приема, талото ще продължи да изхвърля стабилно и има лека опасност от дехидратация.
02.12.07
08:18
Само на големи глътки, иначе не става :cheese: . Да не би да пиеш повече кафе и бира? Те са диуретици и ще изхвърляш и малкото вода, която приемаш.
И на мен ми беше трудно преди да пия повече, но постепенно увеличавах количеството вода и сега ако не съм пил поне 4 литра на ден, се чувствам отпаднал, а и усещам, че мускулите не са хидратирани.
Ми основните ми храни са без вода 70 към 30 % .Днес сутринта почнах креатина пих го на гладно и след 15 мин закусвах и съм си налял 2 литра вода и до 3 4 ще гледам да я изпия и после още толкова до към 11 12 когато лягам.Ми аз секи ден ще пия по 4 литра някъде 3 даже защото със супи и такива работи ...
Дехидратация-?