Съвет за хранителини добавки

BI

02.12.07
10:27

Здравеите, аз съм начинаещ, от 2 3 месеца тренирам сериозно фитнес и съм отделил пари да си взема креатин, глутамин и протеин (понеже така ме посъветваха във фитнеса, в който тренирам). Живея във Красна Поляна и преди 2 дени видях, 4е има магазин за хранителни добавки на някакви нови добавки , който не ги бях чувал до сега казват се PEAK. Някои чувал ли е някакви отзиви за тях и дали ги е пробвал да ми даде съвет, ако не предложете към коя фирма да се насоча, който са качествени.Мерси предварително!!!

02.12.07
10:32

ето виж дали тук има полезна информация и задавай въпроси—> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/29044/

BI

02.12.07
10:35

Мерси за поста, но ме интересува дали някои има опит с тях, понеже видях че имат доста голяма гама продукти и цените са доста прили4ни. Иначе тоя пост го погледнах, но там не пише ништо съ6тествено.

FZ

03.12.07
10:11

казано от BIG_BAD_BOYY на 02.12.07, 10:35:

Мерси за поста, но ме интересува дали някои има опит с тях, понеже видях че имат доста голяма гама продукти и цените са доста прили4ни. Иначе тоя пост го погледнах, но там не пише ништо съ6тествено.

От скоро са на БГ пазара и едва ли са много хората които са пили и вече могат да споделят първите си впечатления от тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1