Пукане в ставите

02.12.07
15:30

Имате ли представа на какво се дължи това.става въпрос за нетрениращ човек (жена 23 г).По принцип спортува,но в момента не.Оплакванията са за пукане във колената най-вече,лактите...
Някой по-наясно има ли на какво би могло да се дължи и дали може да има конкретна причина за това?
Поздрави.

П.П. Видях темата на Емо за ставите,но тя засяга предимно силово трениращите.Затова си позволих отварянето на нова тема.

Темата беше редактирана от Jay_C на 02.12.07 15:33.

02.12.07
17:25

казано от Jay_C на 02.12.07, 15:30:

Имате ли представа на какво се дължи това.става въпрос за нетрениращ човек (жена 23 г).По принцип спортува,но в момента не.Оплакванията са за пукане във колената най-вече,лактите...
Някой по-наясно има ли на какво би могло да се дължи и дали може да има конкретна причина за това?
Поздрави.

П.П. Видях темата на Емо за ставите,но тя засяга предимно силово трениращите.Затова си позволих отварянето на нова тема.

Аз съм същия, гълтах артростоп+ беше с глюкозамин мисля и има ефект, обаче много време трябва да се ползва.

02.12.07
18:33

Преди време предложиш/тоест ортопед ми го изписа/ препарат срещу този проблем и обяснения, ако искате може да потърсите темата.

02.12.07
21:05

казано от tpd на 02.12.07, 18:33:

Преди време предложиш/тоест ортопед ми го изписа/ препарат срещу този проблем и обяснения, ако искате може да потърсите темата.

Намерих я,благодаря!

Между другото ти остана ли доволен от въпросния препарат и имаше ли траен ефект или само по време на приема и малко след това (понеже от изчетеното за него разбирам,че е нещо като депо и продължава да действа до 8мия месец след приема)?

Мнението беше редактирано от Jay_C на 02.12.07 21:47.

03.12.07
18:27

Ами първото което трябва да се отбележи е, че съставките му са екстракт от соя и авокадо, тоест натурално е.

Иначе приемам го ор 2 месеца, резултат има. Доволен съм. Чудеса разбира се не може да се очакват.

Трябва да се приема и значително продължително време.

ОСвен това трябва да проучиш чените, не всеки би решил да го купува, не е кои знае колко евтино.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1