Помогнете

02.12.07
17:48

Ае имам проблем с гърдите...имам мазно по тях кажете как моа да си из4истя гърдите сега6ната ми програма е ..:
1-повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения
2-повдигане на щанга от лег - 4 серии по 8 повторения
3-повдигане на дъмбели от полулег - 4 серии по 8 повторения
3-пек-дек - 4 серии по 10 повторения
Кажете каква трябва да е за да ги из4истя...
Мерси предварително

Темата беше редактирана от Stoqn_S на 02.12.07 17:49.

02.12.07
18:03

Локално не става трябва да чистиш по-принцип.

02.12.07
18:06

става ли само гърдите да 4истя и ако става Плс даи ми няква програма да ги из4истя..:)

02.12.07
18:18

хаха пич,казаха ти че не става само тях-най-вече за да чистиш нещо ти трябва диета.Тя е най-важното.Тренировката не мога да ти критикувам,защото не съм толкова компетентна още ,ама като за начало си оправи храненето.(виж сайта)

02.12.07
19:59

аха ясно мерси :)

02.12.07
21:03

казано от Stoqn_S на 02.12.07, 17:48:

Ае имам проблем с гърдите...имам мазно по тях кажете как моа да си из4истя гърдите сега6ната ми програма е ..:
1-повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения
2-повдигане на щанга от лег - 4 серии по 8 повторения
3-повдигане на дъмбели от полулег - 4 серии по 8 повторения
3-пек-дек - 4 серии по 10 повторения
Кажете каква трябва да е за да ги из4истя...
Мерси предварително

Програмата си е ОК. Мини на хранителен режим за изчистване и започни да правиш кардио - 20 минути след силовата тренировка. Но като че ли сега е по-добре да трупаш колкото се може по-чисто, пък напролет да чистиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1