26.11.07
19:07
...
Темата беше редактирана от SyncMaster на 11.09.09 21:09.
26.11.07
19:54
всичко е много добре,но не съм съгласен за хляба бонус,защото ти трябва маса,а маса не можеш да направиш с диетична храна ;)
26.11.07
20:08
Предлагам ти 9.45 - 100гр. извара да я отпишеш и да я сложиш накрая към 22:00 преди лягане :)
казано от jogabonito на 26.11.07, 19:54:
всичко е много добре,но не съм съгласен за хляба бонус,защото ти трябва маса,а маса не можеш да направиш с диетична храна ;)
Цитирай се сам в бисерите, моля.
Ако ли не - обясни какво е това “диетична” храна.
Обясни и с какво да замени този хляб бонус и защо (кифла, кроасан?).
Е ли junk food най-добрия избор за качване?
казано от jogabonito на 26.11.07, 19:54:
между маса и мускулна маса има голяма разлика ,така чеако искаш да правиш мускулна маса , а не просто маса яж си от тоя хляб бонус даже прибави още 3-4 филийки да станат поне 4-5, което си е около 40 грама комплексни въглехидрати което е перфектно за преди тренировка и ако може направи тренировката около час след това ядене (във ноемврийския брой на FLEX пише че преди тренировка трябва да се консумира 20 гр. протеин например суроватъчен и 40гр. бавно усвояващи се въглехидрати под формата на пълнозърнест хляб,овес,паста и сладкикартофи, т.к. БАВНО УСВОЯВАЩИТЕ СЕ ВЪГЛЕХИДРАТИ ЩЕ ЗАПАЗЯТ НИСКИ НИВАТА НА ИНСУЛИНА , КОЕТО ЩЕ ПОМОГНЕ ДА ИЗГОРИТЕ ПОВЕЧЕ МАЗНИНА ЗА ЕНЕРГИЯ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА И ДА СЪХРАНИТЕ ЕНЕРГИЯТА ЗА ПО ДЪЛГО ВРЕМЕ ,А ПРИЕМАНЕТО НА БЪРЗО УСВОЯВАЩ СЕ ПРОТЕИН КАКЪВТО Е СУРОВАТЪЧНИЯ ЩЕ ПРЕДОТВРАТИ МУСКОЛНОТО РАЗГАЖДАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА И ЩЕ УСИЛИ ПРОТЕИНОВАТА СИНТЕЗА НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕТО И )
03.12.07
00:01
Тиквените семки добри ли са за консумация защото гледам че съдържат много белтъчини
б32,4 м45 в12,5