12.11.07
09:04
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали нещо за възтановяване, за енергия.. нз точно какво, понеже ходя на работа 1 смяна, след това на фитнес по 1 час и вечерта на тренировка по Муай-Тай, и по някой път наистина не ми остават сили да се държа на краката си (особено когато има спаринг или силова). Пия протеин, креатин и витамини. Благодаря предварително :)
12.11.07
16:06
Звучи тежко и сигурно е такова. Кофеин на таблетки може да ти свърши работа за енергията, но не трябва да се прекалява с него.
Честно казано при теб проблема е трудната почивка. Ако това натоварване е ежедневно и да спиш по 8 часа пак няма да се справиш след известен период от време.
Можеш да добавиш минерали ( комплекс) и аминокиселини . Те би трябвало да помогнат още малко за възстановяването.
Ами аз бих ти препоръчал таурин.При мен действа много добре,естествено в съчетание с други продукти.Сравнително евтина аминокиселина.Препоръчвам ти този на NOW.
22.11.07
08:13
Добре ще си купя Таурин, Но кога да го пия, преди и след фитнес или преди и след тренировка по муай тай ?
22.11.07
09:04
Преди и след по 2-3 грама :).
30.11.07
19:32
Знам че е преди и след тренировка ама по муайтаи или фитнес ?
30.11.07
19:45
За възстановяване не съм точно кое мисля че беше Universal Animal M-stak не съм сигурен че е м-стак но беше Universal Animal .. като го пиеш след тренировката (фитнеса) можеш да направиш друга (бързо възстановява) не се чувстваш скапан :)
03.12.07
03:04
Просто следващия път като си взимаш креатин си вземи комплекс-а на ОН, глутамин +таурин + алгинин и ще се чувстваш идеално.
поздрави