Здр. я вижте тая диетка........?

03.12.07
15:56

Вижте тази диетка и коментирайте........дават я за покачване на мускулна маса.

Аз нали все тарся унуверсалните рецепти и попаднах на нея :)

7 часа

Хранене 1

3 филии хляб
омлет с пилешко месо
10 часа

Хранене 2

протеинова напитка
13 часа

Хранене 3

250 г. месо
100 г. ориз
салата
16 часа

Хранене 4

200 г. риба
плодове
18,30 часа

Хранене 5

плодове или плодов сок
19 часа

Хранене 6

300 г. пилешко месо
салата
22 часа

Хранене 7

200 г. риба

03.12.07
16:10

Мисля, че тези 3 филии за ти много за закуска,а и по принцип.Можеш да ги замениш с мляко+овесени ядки.И в 18:30 тези плодове или плодов сок не са подходящи ( плодовете са бърз въглехидат ).Плодовете са подходящи или сутринта или веднага след тренировка. Иначе всичко друго ми харесва и е много добра за покачване на маса.

Като обща подредба изглежда наред, като се вземат предвид и забележките от Ванко. Но от там нататък с тези грамажи и съотношения не би имало смисъл да се коментира, след като не се знае за какъв човек е предназначена. Това е и причината да не може да се каже, дали е за “маса” или за друго.

Аз например бих си пазил яйцата за вечерни хранения, не на закуска (белтъците едно на ръка, говоря по-скоро за жълтъците). Не е споменато и какво значи риба (може да е пържена цаца) и салата (от какво?).

03.12.07
18:40

С толкова храна ако не умреш от глад не знам :) Без да пазя диети за качване,сваляне и т.н. просто не мога да си представя с толкова храна цял ден

03.12.07
19:34

Да, казаното от Димитър Михайлов е точно на място.Трябва да кажеш колко си висок, колко тежиш.Да уточниш каква е рибата.

04.12.07
07:40

Изключително полезни мнения, в страхотен сайт!!!

Значи висок сам 172 см и тежа малко под 80 кг, по принцип тренирам 3 пъти седмично, но сега съм минал на 4 или 5 тренировки в седмицата. целта ми е да си поеиша малко постиженията и като сила и като размери. взимам малко креатин и суроватъчен протеин и  искам да си оптимизирам храненето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1