Май не ми понася креатина!

03.12.07
19:17

Незнам при вас как е с тоя креатин,обаче сега ми е втори ден и на почти всяка доза 5 гр след като я взема на гладно и след 15 мин (извинете ама ми са сере) и така все едно нищо не съм взел така ми се струва и после ям след 30 минути.Дали не ми понася според вас или е нормално слу4вали се  при вас.Други работи не съм забелязал освен 4е пикая по 15 пъти мн вода и ... :)

03.12.07
19:20

Ми недей зима на гладно ...

03.12.07
19:41

Креатина дразни стомаха попринцип.Вече си е и до стомах,при едни ги дразни при други не.

03.12.07
19:46

Аз имам попринцип проблеми с стомаха боли ме често без нищо,но по мнения пове4ето са за “приемане на гладно и 20 30 мин след това ядене” но всеки си защитава тезата и толкова.

Монохидрат ли ти е креатина? Ако да - микронизиран ли е?

ВИ

03.12.07
21:04

Вземи си етил естер и ще забравиш тези проблеми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1