04.12.07
14:16
Сега мисля да взема Animal M-Stak и ако може нещо линкче към тренировъчен и хранителен режим. Висок съм към 173 см и тежа около 60 кг.
Благодаря много предварително.
казано от vaskotoo на 04.12.07, 14:45:
Внимавай тос Animal да не ти дой много ....
Същото и от мен, трябва да си як маниак за да ги вземаш тия и да ги изгориш правилно . . . Не ти ги пропоръчвам, не съм сигурен ама май бяха някви конски дози.
А защо избра този продукт точно?Доста са силни тия витамини,даже са забранени от световната федерация в САЩ.
Друг е въпроса,че на тоя етап нищо не ти трябва,само ядене и правилен начин на живот.
При Animala говорим не за милиграми,а за грамове ... и то доста сериозни грамове ... имало е случаи кат са зима на гладно да причинява язва ...
Само аз ли виждам, че момчето говори за Animal-M-Stack, а не за Animal Pak, което пак не трябва да взима толкова рано, по-добре протеин и креатин като за начало.
казано от Hvanatema на 05.12.07, 06:58:
Само аз ли виждам, че момчето говори за Animal-M-Stack, а не за Animal Pak, което пак не трябва да взима толкова рано, по-добре протеин и креатин като за начало.
Хммм почти съм сигурен че беше Animal Pack .... и че нямаше линк кам продукта ...
казано от vaskotoo на 04.12.07, 19:15:
При Animala говорим не за милиграми,а за грамове ... и то доста сериозни грамове ... имало е случаи кат са зима на гладно да причинява язва ...
И също,че пикаеш токсично жълто.