04.12.07
12:55
На 15 г. съм. Висок съм 175. 57кг.Искам да започна да ходя на фитнес.Добре ли е 3 пъти в седмицата като за начало да правя всеки път всички мускулни групи или да ги разделя?Какви упражнения да правя и ако може да ми дадете линк с някаква програма?
Добре дошъл във форума . Прочети правилата ! Не пускай заглавия на теми с големи букви !!!
ASTOR
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 14:18.
Първите 4-6 седмици започни с кръгова тренировка.Разрови се из сайта има примерни.Иначе трябва да обърнеш сериозно внимание и на храненето, за да качиш някой друг килограм.
Тия 3 пъти в седмицата ги остави . . . Яки мускулни трески те чакат, като се почувстваш по-добре тогава ходи - може и през 5 дена в началото.
04.12.07
17:21
казано от леонид на 04.12.07, 17:11:
Тия 3 пъти в седмицата ги остави . . . Яки мускулни трески те чакат, като се почувстваш по-добре тогава ходи - може и през 5 дена в началото.
хах, мускулните трески го чакат цял живот,
05.12.07
14:02
Е ти няма да са смазваш от първата тренировка. Отначало леко, да свикнеш с упражненията, тежестите. Без мускулна треска няма да минеш, но какво толкова, да не е лошо. Три пъти седмично цялото тяло, като не пропускай основните упражнения-клек, лежанка, набиране.