Моля помогнете в избора.

06.12.07
16:14

Здравейте на всички фитнес маняци. От скоро съм регистриран във форума и мисля че това ще ми е първото мнение. Та въпроса е следния:  След около 2 месеца ставам на 16 години и ходя на фитнес активно (по 3 пъти на седмица) на фитнес от 6 месеца. Преди да започна да ходя на фитнес бях 47 килограма, сега съм 55. Доста е малко ще си кажете, но по никакъв начин немога да ги вдигна.  Имам що годе добър релеф, но искам да натрупам маса. Храня се добре (бих казал доста добре) като изключим по някой път сладките неща които си купувам от магазина в училище.  Въпроса ми е какво е най-добре да взема като добавка за маса. Ограничен съм от финансите и се чудя какво да избера. Дали да е някой гейнър? Дали с него ще успея да натрупам поне малко маса? Или да си взема креатин? Чувал съм за него, че изгражда доста мускулна маса с помощта на вода. Това вярно ли е?  И кое е по добре от двете. Моля ви посъветвайте ме, защото съм напълно бос в областта на добавките.  Очаквам вашите отговори.

06.12.07
16:26

Креатина не изгражда мускулна маса като задържа вода ... той подпомага изграждането,но храненето си е основно ...
За добавките: те са зимат и двете по принцип ... ако вземеш примерно гейнар+креатин монохидрат+ стабилно хранене може да очакваш едни не лоши резултати ...

06.12.07
16:38

Благодаря за бързия отговор. Предвиждам след празниците (щото по време на тях има много пиене и ядене) да взема добавка, може би с момчето което хидм на фитнес да си вземем голяма разфасовка и да си я разделим. Като каза това за гейнъра + креатина +стабилно хранене и не лошите резултати какво имаше предвид.  Колко голяма разфасовка да си взема и от двете, колко време да я пия и все пак какви резултати да очаквам от тях.

06.12.07
18:24

Ееми не мога да кажа какви резултати да очакваш ... то си зависи от човека ...
Разфасовкиии ... креатин може 500гр ... пиеш 250 и после почиваш 1-2 месеца ... и после другите 250 ...
За гейнара той може да са пий по всяко време ... вземи си по-голяма разфасовка в зависимост от средствата ..

06.12.07
20:08

Поне видим ли ще е резултата? И дали осезаемо?

06.12.07
20:36

казано от entel_stz на 06.12.07, 20:08:

Поне видим ли ще е резултата? И дали осезаемо?

Еее ами незнам е човек ... по принцип трябва да има видим резултат ... ако спазваш режима както трябва ... ако тренираш както трябва не може да няма резултат ....

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=77&Itemid=43

или Optimum Serious mass

И двата ще ти свършат перфектна работа. Взимай ги както си ги пише - в големи дози.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1