Аватарите

Темата е заключена.

08.12.07
08:44

от доста време се чудя защо на автарите ви не са снимани главите ви или са задраскани ако може да обясните и да не се чудя повече

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 12.12.07 10:28.

08.12.07
08:52

За да се запази анонимност,толкова ли не можа да се сетиш.
Пък и това е бб форум,няма какво да му гледаш лицето.

Мнението беше редактирано от Финдо на 08.12.07 08:53.

Да не им се подиграват в училище. :)

Шегата настрана, вече доста потребители си слагат снимки в профилите, така че може да бъдат “видяни”.

11.12.07
13:46

Идеята за криенето на лицата ми се струва безкрайно малоумна. Разбирам това да беше хакерски форум, където се събират хора, които ги е страх от някого заради действията им... Аз поне, потребителите, които си крият лицата не ги възприемам насериозно.

11.12.07
15:14

единствената причина, заради която лицето ми го няма на аватара е, че на тази снимка съм брадясал като сръбски партизанин, а и трудно щях да докарам необходимата големина ако не бях поорязал снимката

11.12.07
17:15

казано от Владимир8507 на 11.12.07, 13:46:

Идеята за криенето на лицата ми се струва безкрайно малоумна. Разбирам това да беше хакерски форум, където се събират хора, които ги е страх от някого заради действията им... Аз поне, потребителите, които си крият лицата не ги възприемам насериозно.

Ехо?Това на снимката ти ли си?И на предната до колкото помня не ти се виждаше лицето много ;)
Все пак това е интернет,и всек иима правото да прави,показва каквото си иска от себе си(стига да не е в нарушение с някое правило)Нямаш право да обиждаш хората.Всеки сам прави избора си ;)

11.12.07
17:45

Който иска да ме види, в профила ми има истинска снимка. Подобни снимки са били на аватара ми, а в момента е друг, защото така ме кефи. Не знам някъде да пише, че на аватарите трябва да слагаме непременно лицата си, нали? Автора на темата също не виждам никъде да е сложил лицето си, или бъркам?
Като цяло, супер безсмислена тема, ако някой не даде смислена причина за противното, довечера ще я затворя.

Мнението беше редактирано от Петко К на 11.12.07 17:45.

11.12.07
17:50

казано от vatchev на 11.12.07, 17:15:

казано от Владимир8507 на 11.12.07, 13:46:

Ехо?Това на снимката ти ли си?И на предната до колкото помня не ти се виждаше лицето много ;)
Все пак това е интернет,и всек иима правото да прави,показва каквото си иска от себе си(стига да не е в нарушение с някое правило)Нямаш право да обиждаш хората.Всеки сам прави избора си ;)

Ехо - това на аватара съм аз, да. Верно, шапката ми закрива лицето, но не е нарочно. Ако ми отвориш профила обаче, ще ме видиш анфас, че и на голяма снимка :) А и до колкото помня, преди няколко месеца бях пуснал малко фотоси в темата “Вашите снимки”.

Съгласен съм с Петко К, че темата е малко безсмислена. Който иска да си показва лицето, който иска - да не го показва. Все пак обаче ми се струва, че е добре да се вижда какъв човек седи отсреща. В крайна сметка не трябва да забравяме, че ние сме индивиди, а не купчина мускули.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 11.12.07 17:53.

FZ

12.12.07
10:01

казано от Петко К на 11.12.07, 17:45:

Автора на темата също не виждам никъде да е сложил лицето си, или бъркам?
Като цяло, супер безсмислена тема, ако някой не даде смислена причина за противното, довечера ще я затворя.

Т`ва на аватара може да е той на млади години .  :) Така като го гледам много отворен  бебешок е ;-P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1