08.12.07
12:56
Значи тренирам от 6 месеца и без химия бях качил 6 кила за това време,ядох много ..... обаче от 2 седмици се яви един проблем,свалих незнайно как 4 кила....пак си ям както си трябва,но не мога да проумея защо свалих толкова кила..Понеже съм първа смяна и рано сутрин не ми се яде много,ям кроасан или нещо такова,после в даскалото сандвич и това е,вече като се прибера в нас се наяждам като хората и после сичко е наред,дали може да е от това или......кажете какво да правя ?!
08.12.07
16:59
Какъв е проблема който се е появил? Ако са ти ампутирали десния крака е съвсем нормално да ги няма 6 кила та дори и повече. Майтапа настрана, не си могъл да тренираш или не си могъл да се храниш като хората? И като гледам тия кроасани и тия сандвичи, нещо не ми се нрави идеята.
Дай по-подробна информация как си се хранил преди , през тия 2 седмици и сега.
Значи бях 68 кила,сега се мерих 65 :( ..... ми храних се нормално,наблягах на яйца,ориз,картофи,пилешко....и найстина качих близо 6 кила,но от 2 седмици слабея,свалил съм 3 кила.....чуствам се истощен .....проблема е че слабея от 2 седмици насам,а не е примерно да не се храня....един приятел ми каза че е от климата....са нали зима тва онова,но незнам.....тренирам си добре,сичко както преди....кажете на какво да наблегна да си въстановя килата или някаква подръчна диета сутрин,защото от 7 сутринта до 2-3 следобяд не се храня като хората,кажете какво да ям през това време,смисъл лекичко,защото просто нямам време да седна и да ям като хората през това време.....мерси предварително :)
Еми като нямаш време за свестен режим, си оставаш хилав. В природата фокуси няма, получаваш каквото даваш.
Явно режима на хранене ти е доста разбит и заради това се е получил спада. Възможно е също така да си изхвърлил малко повече вода и толкова. 4кг не са чак толкова много.
Идеята е да се придържаш към един качествен режим на ядене и спане, който да се повтаря всеки ден +/- половин един час. Ще има и изключения но това ще са 4-5 пъти в месеца, което няма да те разбалансира изобщо.
Това поне си е мое мнение, забелязал съм, че откакто ежедневието ми се стича циклично по отношение на ядене и спане се чувствам много по-добре.
08.12.07
20:20
Мога само да повторя това, което каза tpd. Носи си храна на училище. Щом във фитнеса се чувстваш добре и си гониш тежестите - според мен проблем няма. Изчакай 3-4 седмици ( през които ще си на режим) и после се премери. След същия период от време се премери пак и чак тогава си направи изводите на базата на първото измерване след хранителния режим.