Бицепса????

03.12.07
17:30

Не знам дали това е травма,но когато правя бицепсово згъване на скрипец ме боли лявата част на китките.Трябва да сложа много малко килограми,за да не ме боли.От какво може да е това?
Моля не слагай толкова ???? в заглавията на темата
ASTOR

Темата беше редактирана от ASTOR на 04.12.07 19:57.

03.12.07
17:37

Да не би хвата да куца нещо...?

03.12.07
18:20

Ми винаги има инструктор в залата и ако има някакви грешки тои ги поправя и като го правя ми казва,че го правя перфектно и движението е правилно но нямам представа защо става така  8-/

04.12.07
16:09

наи добре питаи инструктора не за друго а защото тои вижда какво правиш и тн ;)
и може да ти каже по точно от каде идва тази болка

Мнението беше редактирано от Disturbed на 04.12.07 16:10.

04.12.07
19:56

Сложи накитник - сваля напрежението от китката ато я държи изправена и стегната.

NO

06.12.07
21:32

Това, което бих ти препоръчал е да търпиш и проблема ще изчезне, а след това ще имаш по-здрави китки...

07.12.07
16:22

Да,чупил съм си я само,че по-нагоре

08.12.07
18:00

но аз си счупих ръката преди 9 години и няколко месеца  :roll:

MO

08.12.07
18:10

И на мен ми е така, но в началото само е така след около 2 седмици ще свикнеш! Препоръчвам ти да си вземеш ластичен бинт, вземи си средно широк около 1,50 е и си го носи намалява болката определено! Но ще свикнеш до 2 седмици поне при мен беше така и като спрях и после пак почнах с фитнеса пак ме болеше но свикнах...

08.12.07
19:28

казано от Adolf Hitler на 08.12.07, 18:02:

Това ти остава за цял живот,гадно е......Септември съм ревал от болка,но такъв е живота :-(

Съветвам те да намериш ортопед, който да ти обърне внимание и да ти препоръча някакви добавки евентуално. При никое положение не е нормално да изпитваш такива болки.

09.12.07
15:03

На днешната тренировка пробвах това с бинта и подейства.Никаква болка не усештах.Мерси много,а btw аз бях пробвал с едни ортопедични,който затягат,но с тях не стана.Няма значение бинта ми помогна  :cheese:

MO

09.12.07
15:19

казано от jogabonito на 09.12.07, 15:03:

На днешната тренировка пробвах това с бинта и подейства.Никаква болка не усештах.Мерси много,а btw аз бях пробвал с едни ортопедични,който затягат,но с тях не стана.Няма значение бинта ми помогна  :cheese:

Няма нищо :)  Но го носи примерно 2 седмици и после го свали,защото ако го носиш всеки път ще ти станат нежни китките и после ще свикнеш така и няма управия...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1