09.12.07
18:35
Имах 40 лв излишни и тъй като от месец и половина не съм взимал никакви добавки реших да ги опълзотворя.Купих си три креатин малат и л-карнитин на powerfood.Целта ми е да поизчистя мазнинките и да запазя мускул до колкото е възможно с оглед на добавките :).Бях скептично настроен,но съм приятно изненадан от резултатите.Вече една седмици ги пия и съм се поорелефил доста.Мускула ми стана доста здрав и плътен и силата се увеличи.Пускам темата първо да споделя впечатления от продуктите и второ искам да попитам според вас кога е най удачно да се приемат добавките.Пия по 1 капсула л-карнитин сутрин,преди трен и вечер..а креатина 2 гр преди трен с л-карнитина и 2 гр след трен.Трябва ли да взимам креатина и л-карнитина не по едно и също време или това не пречи?
Хвърляйки един бърз поглед върху това ,което си написал...ами струва ми се,че ги пиеш както трябва.На PowerFood не съм ползвал нищо (понеже съм предубеден към родните марки),но специално за креатина си го вземай така - преди и след трен,според колкото е описано на опаковката.L-Carnitine - а ми се струва малка дозата,която ползваш (ако не се лъжа беше по 500 мг капсулата,което прави 1500 мг),но хубавото е ,че при теб работи.Все пак предполагам си с по-бърз метаболизъм...или греша?:)