08.12.07
10:14
С какво да заменя Креатина преди няколко дена ми откриха песачинки в бъбреците а до колкото знам при проблеми с бъбреците Креатин не трябва да се приема .. Та с какво да го заменя?.. 180см 67кг 16г
08.12.07
15:12
Охх... едно нещо ли е... протеин например ама к’во да ти казвам има 100 фактора кажи с колко пари разполагаш кво очакваш и какво искаш.... има толко много материал в тоя форум...
казано от Mothefucker на 08.12.07, 15:12:
Охх... едно нещо ли е... протеин например ама к’во да ти казвам има 100 фактора кажи с колко пари разполагаш кво очакваш и какво искаш.... има толко много материал в тоя форум...
Ми кат има що не земеш да го прочетеш а ? как така ще замени креатин с протеин ..................
Ми то за сила няма много работи (от позволените ... ) незнам на колко години си, но вариант е някой тестостеронен стимулатор ... например ZMA или Тестикулин
От написаното ми се струва,че не си с особено много опит.По принцип от Аргинин Алфа Кето Глутарат можеш да очакваш повишение на силата (и напомпването),но имай в предвид и,че цената му е много “хубава”.Понеже не си дал никаква информация за себе си не се наемам да ти го препоръчвам.Можеш да пробваш и Таурин,който е доста по-евтин.Някои не виждат смисъл от него,но аз лично съм оставал доволен в съчетание с някои други продукти.Този на NOW е хубав и на добра цена.
Мнението беше редактирано от Jay_C на 09.12.07 21:16.