26.11.07
14:16
Здравейте!
Искам да попитам какво мислите за комбинацията от декстроза и BCAA+ на Biogame? И ако някой е ползвал тези аминокиселини ако може да сподели какви са му впечатленията../
Мерси предварително!
26.11.07
14:30
Биогейм - не.
Като цяло съм против БГ добавките, но съм пил разклонената верига на Биогейм и останах доволен. Естествено има къде-къде по-добри...скоро пих на Ултимейт и също съм доволен.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.11.07 15:51.
ОК значи намерих горе-долу уж добри аминокиселини BCAA,обаче на опаковката пише да се пият по 7 хапа на ден,а едно хапче е 750мг. Дали няма да ми дайдат множко,или ако не как да ги пия сичките на 1 път,или как...?
Ако кажеш продукта може да ти кажат много ли е малко ли е,до колкото за 7те хапа никакъв проблем аз преимам по 12 хапа на ден които са по 500мг
казано от Barovski на 10.12.07, 14:50:
Значи продукта е на Best Body Nutrition - BCAA Anabolic Activator
Тези са добри,пий ги по 5-7бр.преди тренировка,ама неразбрах що ти е декстрозата-това си е чиста пудра захар ;-)
Мерси.Ще ги пия сичките преди трен. Само че има ли значени на гладно ли ще ги пия или трябва да съм ял? А декстрозата я пия щото ми казаха,че било лесно усвоим въглехидрат.
Здравейте отново! Съжалявам,че скоро не съм писал,ама пак имах проблеми с бъбреците :(
Значи сега по темата. Купих си BCAA-то на Prosport (няква немска фирма). Дневната доза е по 7 хапа. Вече разбрах,че трябва да ги пия около половин час преди тренировка. Мисля да ги съчетая с L-Glutamine,който да пия след тренировката. Само не разбрах аминокиселините как да ги пия в дните,когато не тренирам.
Благодаря предварително!