10.12.07
17:50
Абе тука от два-три дена няма няма и ме пресвие стомаха и като отида до тоалетната имам разстройство .Дали е някакъв вируз или е от Л карнитина .Пия го вече седмица и половина .2 пъти на ден по 2 капсули на 18 години съм тежа 79 кг
По-скоро вирус, този е най-модния за момента, май. Без температури, без други силни симптоми - лека отпадналост и ...
По-добре спри карнитина, а може и тренировките за няколко дни.
Не съм доктор, но наскоро и аз преболедувах.
Абе тука от два-три дена няма няма и ме пресвие стомаха и като отида до тоалетната имам разстройство .Дали е някакъв вируз или е от Л карнитина .Пия го вече седмица и половина .2 пъти на ден по 2 капсули на 18 години съм тежа 79 кг
Не знам какъв Л-карнитин взимаш, но при предозиране има такъв ефект.Колко мг са капсулите? Над 2 гр може да е този ефекта
11.12.07
10:06
Може и да е от Л-Карнитина . Кажи на коя фирма е ?
не се бой! Нормално е това! И на мен ми се е случвало. Тогава взех Смекта и се оправих. Разкашква ти се маста в стомаха и я изхвърлях като рядка течност, извинявай за израза ама си е така :)
Пробвай Смекта, да те спече. Ако не помага вече пиши пак ! Би трябвало за ден-два да се стабилизираш!
11.12.07
13:08
Ето този Л картнитин пия http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=103&gid=66&switchlang=bg-BG по 500 мг е една капсула , а аз пия по 2 капсули демек 1 гр.
Мнението беше редактирано от Владислав на 11.12.07 13:09.