ПОНОСИМОСТТА НИ КЪМ ХРАНИТЕ

10.12.07
10:18

какжо мислите за този тест    http://www.prestige-saloni.com/category/?template_id=34
един приател го прави
тежеше 145кг
свали 20… сега ще ходи пак че се правело през 6 месеца

10.12.07
20:22

и аз гледах по канал 1 преди около месец за тоя тест, две дръжки се хващаха и някакви резултати излизаха на монитор. доколкото си спомням в университетска болница се правеха. тук пише, че е салон за красота . вероятно вече на различни места го правят. въпроса е доколко на различните места се прави професионално и може да се разчита на резултатите.

P.S. а твоя човек двайсетте кила за 6 месеца ли ги смъкна?

Мнението беше редактирано от BarbaDad на 10.12.07 20:27.

12.12.07
07:23

не за 2 а останалите 4 каза че ми се пренаредили мазнините по тялото..имай предвит че той е бил 145… една приятелка даде 1 000 лв ама за кръвен анализ...аз съм по склонен да му вярвам на кръвния ама 1 000 лв ..и пак е имал ефект

12.12.07
14:48

каково ще рече - пренаредили?
а иначе аз се поинтересувах за това - тест Вега - вече го правят на поне 10 места в София. цената е около 80-100 лева. и доколкото е най-малкото безвреден според мен си струва да се опита. след нова година ще пробвам. след това ще разказвам ако има ефект.

12.12.07
19:00

20 кила за 2 месеца си е сериозно нещо ... почти 2 пъти от нормалното. може ли малко повече подробности :)
спорт? диета? или само тези храни ...

12.12.07
22:10

само храните неса много
нали ви казеам че беше 145… колко си повече в началото сеаляш повече

13.12.07
14:39

хахах ми много ясно,че като не яде боклуци ,ще отслабне !
Тва си е пълна измама-с 1000 лева ще се счупя от тренировки и ще ям филенце от риба по 5 пъти на ден ! Я ,стига глупостИ!

13.12.07
16:39

абе не е така,защото аз имам някакви финансови вазмойности и мог ада си позволя да си копувам само хубави храни и качествени и съм пробвал сас тренировки и хранене и неотслабвам

13.12.07
16:57

казано от bimo на 13.12.07, 16:39:

абе не е така,защото аз имам някакви финансови вазмойности и мог ада си позволя да си копувам само хубави храни и качествени и съм пробвал сас тренировки и хранене и неотслабвам

Значи някъде грешиш.Не може всичко да ти е перфектно и да няма ефект.Другият варинт е да бързаш много, т.е. не може след 5 дена да очакваш резултат от режим за отслабване, дай му малко време.

13.12.07
18:26

ми карал сам на диета месец и половина,несам гладужал..ял съм гогато съм бил гладен..но разделно..да свалих 10 кг... но в един момент се сринах нямах сила за нищо и пак ги върнах..като казвам че съм ял колкото мога...естествено без тестени и сладко и пържено...месо плодове зеленчуци ориз и др н акорем :)... а да неговорим че ако вкарам тренировка
пък грам немърдам.... някой ако има съвет как да постяпя слушм

13.12.07
19:37

еми ,БИМО , наистина грешиш. Първо-много рязко си свалил-и мускули мн си махнал -рязко . Това е довело до жестока умора и вместо подобряване на състоянието-... си се прецакал.Съвет-чети повече.Без спазване на “митове и легенди ” и “бабини съвети” ,моля ;)

13.12.07
19:42

казано от тайна. на 13.12.07, 19:37:

еми ,БИМО , наистина грешиш. Първо-много рязко си свалил-и мускули мн си махнал -рязко . Това е довело до жестока умора и вместо подобряване на състоянието-... си се прецакал.Съвет-чети повече.Без спазване на “митове и легенди ” и “бабини съвети” ,моля ;)

е незнам уж всеки ден сам иал месо ....... незнам ... искам да отида някаде да ми направят хрнитлен режим и тренировжъчна програма... някой да знае каде да отида

13.12.07
19:47

виж писах ти на лично съобщение ;)

13.12.07
21:21

скам и аз лично съобщение по въпроса :)

13.12.07
22:55

хаха, ама вижте какво, вие бъркате много нещата...
Със здравословно хранене не се отслабва, ако по цял ден нагъваш като луд. За всеки човек си има определено количество. Четете за отрицател калориен баланс и тн . Аз съм човек с ултра бавен метаболизъм, всичко сладко, което хапна ми се лепи, всички прости въглехидрати, които ям ги правя за секунди на мазнини и въпреки това, от юли до сега съм свалил 20 кг ... При това, без абсолютно никаква умора, болести, отпусната кожа и тн ... Загубил съм 18см от талията... Искам да отбележа, че съм правил само кардио тренировки и ходене като спорт ... Вкъщи си правя редовно лицеви опори от известно време насам... Освен всичко това, съм качил 4 кила мускулна маса ... Така че, няма такова положение, като “не отслабвам” има “не съм постоянен”, “ям прекалено много”, “едно малко шоколадче няма да ми навреди” ... Като е гарга, да е рошава ...

Мнението беше редактирано от Flask на 13.12.07 23:05.

14.12.07
15:28

казано от Flask на 13.12.07, 22:55:

хаха, ама вижте какво, вие бъркате много нещата...
Със здравословно хранене не се отслабва, ако по цял ден нагъваш като луд. За всеки човек си има определено количество. Четете за отрицател калориен баланс и тн . Аз съм човек с ултра бавен метаболизъм, всичко сладко, което хапна ми се лепи, всички прости въглехидрати, които ям ги правя за секунди на мазнини и въпреки това, от юли до сега съм свалил 20 кг ... При това, без абсолютно никаква умора, болести, отпусната кожа и тн ... Загубил съм 18см от талията... Искам да отбележа, че съм правил само кардио тренировки и ходене като спорт ... Вкъщи си правя редовно лицеви опори от известно време насам... Освен всичко това, съм качил 4 кила мускулна маса ... Така че, няма такова положение, като “не отслабвам” има “не съм постоянен”, “ям прекалено много”, “едно малко шоколадче няма да ми навреди” ... Като е гарга, да е рошава ...

a от каква изходна позиция тръгна? в смисъл колко тежеше в началото?

14.12.07
15:39

начало:    180см височина, 105 кг, 115см талия
в момента: 180см височина, 85кг, 97см талия

14.12.07
18:46

това за колко време ги свали

17.12.07
20:27

за 6 месеца

19.12.07
06:39

казано от Flask на 17.12.07, 20:27:

за 6 месеца

поздравления !!!

29.12.07
10:21

айде бе, някой няма ли да каже нещо за тия вега тестове. аз мисля да си направя, ама като направих лек рисърч в интернет видях, че само клиниките и центровете, където го правят го хвалят. даже през 2003 BBC са направили проучване с 3 различни апарата на 3 различни места и имало сходство само за 3,4 храни от общо 30 изброени и в трите случая. това звучи доста зле, а 80лв могат да се инвестират в нещо по-разумно. ако някой е пробвал и вижда резултатите, да сподели, че да знаем дали да си давам парите ;)

29.12.07
21:35

казано от Flask на 29.12.07, 10:21:

айде бе, някой няма ли да каже нещо за тия вега тестове. аз мисля да си направя, ама като направих лек рисърч в интернет видях, че само клиниките и центровете, където го правят го хвалят. даже през 2003 BBC са направили проучване с 3 различни апарата на 3 различни места и имало сходство само за 3,4 храни от общо 30 изброени и в трите случая. това звучи доста зле, а 80лв могат да се инвестират в нещо по-разумно. ако някой е пробвал и вижда резултатите, да сподели, че да знаем дали да си давам парите ;)

.....е има изследване на кръвта ама е 1 000 лв...
абе маи истината е без тстено и сладко и пожцхе джийение....и омега 3 мастни киселини и други такива

EL

19.02.08
11:44

За престиж чесно казано съм чувала само лоши неща. Там теста не се прави от лекар - специалист, а асамо така казватр момичето е с основно образование и вобще не знае за какво става вапрос и не съм сигурна, че с тези неща трябва да се рискува. Според мен най-важно е да се направи от лекар - специалист. аз лично ходих при д-р Георгиева и съм ного доволна за 3 месеца свалих около 10кг без никакво гладуване и лишение, ям всечки от позволените за мен храни. Освен това по важното за мен е, че след теста, след като вече се храня правилно с подходящите за моя организъм храни, забравих вече за проблемите със стомаха, които имах. Мислех си, че на теста ходят само дебеланки като мен, но когато говорих с д-р Георгиева се оказа, че повечето хора, които си го правят са хора със сериозни заболяванея, за които правилното хранене е много важно и не могат да си пъзволят да се хранят безразборно, а здравословно, както и спортисти, много е подходящ за бременни, кърмачки и деца.  до колкото знам тя ходи и из цялата страна. И понеже аз много трудно намерих нейните координати / добре че я видях в едно предаване по канал 1/, ако някой го интересува тел. и е 0888 76 31 76 и 02/ 8517745.

EL

19.02.08
11:46

ето ти повече инфо за теста, която взех от Д-Р ГЕОРГИЕВА
КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА С БЕЗКРЪВЕН ТЕСТ ЗА
ПОНОСИМОСТТА НИ КЪМ 240 ХРАНИ И НАПИТКИ

КОМПЮТЪРНАТА ДИАГНОСТИКА НА ХРАНИТЕ НИ ОСИГРЯВА    ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ С НАЙ- ПОДХОДЯЩИТЕ И ПОНОСИМИ ОТ ОРГАНИЗМА ХРАНИ
С най- модерна компютърна технология се извършва биоенергиен тест за оценка на толерантността ни към храни и напитки, които консумираме най-често. В ампули е поставен  извлек от: 18 вида меса, 19 вида млечни продукти, от 23 пресни плодове и 26 зеленчуци, ядки, шоколад, напитки,  включително алкохолни, подправки, подсладители, консерванти, даже и цигари.Компютърният апарат е нов клас в биоелектрониката, работи на принципа на електропунктурата.  При извършване на  тест” VEGA” не се взима кръв, няма убождане, безболезнен е, удобен и точен. Храните се тестват една по една, като може да се направи и кръстосан тест за взаимна поносимост на група храни.Непоносимостта към храните не е до живот, не се предава по наследство. С теста се установява към кои храни организмът има добра поносимост, разгражда ги бързо и превръща в енергия. Показва още  кои от тях не понася, разгражда бавно, не усвоява достатъчно и съответно ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини. Получените резултати се нанасят специални фишове/ маркирани съответно в зелен, оранжев и червен цвят/. Тестът завършва с определяне на СТРОГО ИНДИВИДУАЛЕН и най-подходящ здравословен  режим на хранене.

Как да се храним правилно и полезно?

Защо е полезен компютърният тест ”VEGA” ?

С него може да се постигне:
☺ТРАЙНО НАМАЛЯВАНЕ, без възвръщане на  килограмите!                                                                                                                                Приемат се  само установените от теста поносими храни- тези, които организмът разгражда и усвоява най- добре. Така се поддържа нашата обмяна, малка е опасността от напълняване, чувстваме се много добре, здрави, работоспособни. Преминалите теста съобщават за намаляване на теглото още от първия месец/ от 5 до 10 кг/, като теглото не се възвръща, а продължава да спада.                   
☺ИЗГОТВЯНЕ на правилен хранителен режим на жената при бременност и след раждане. ВАЖНО Е да не се  наруши пълноценното хранене на бебето! Да се помогне  на майката  да намали натрупаните килограми и да възстанови  бързо добрия си външен вид. БЕЗ да се гладува! 
☺ НАСОЧВАНЕ на децата и младите хора към здравословен начин на  хранене с поносимите от организма им храни-  без те да изпадат в депресии от  различните  диети или да стигат до  заболявания като булимия, анорексия.
☺СПАЗВАНЕТО  на показателите от теста може да помогне за    подобряване състоянието на хора, страдащи от диабет, подагра, сърдечно-съдови и бъбречни заболявания, онкологично болни и  др. ВАЖНО е, че приемът на храните с добра поносимост винаги трябва да се съобразяват  с характерната за заболяванията диета.
☺ПОЛЕЗЕН  е теста при различни  проблеми с храносмилането. Те намаляват , някои от тях изчезват бързо след приема на поносимите храни.   
☺ТОВА се отнася и до редица кожни заболявания, акне.
☺ВАЖЕН е теста при жените в менопауза. Тогава се повишава  апетита, настъпва неконтролируемо наддаване на теглото, увеличава се нервното напрежение. Диетите не помагат, не водят до отслабване.Приемът на поносимите храни, установени от теста, правят безпроблемно намаляването на килограмите. ☺ЦЕЛУЛИТ и влиянието върху психоемоционалното състояние на жените от всяка възраст. Само правилното приемане на белтъчини, въглехидрати и мазнини, съдържащи се в поносимите храни на теста, води до неговото видимо намаляване.
☺СПОРТИСТИ и тяхната необходимост от строго индивидуално и най- ефективно хранене САМО с пононосимите от организма им храни. Това повишава възможностите им за отлични постижения. Този тест преминаха едни от най- добрите и елитни спортисти на страната ни.

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА УСТАНОВЕНИТЕ ОТ ТЕСТА ПОНОСИМИ И ПОЛЕЗНИ ЗА ВАС ХРАНИ ВИ ОСИГУРЯВАТ ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ, ЕФЕКТИВНО ОТСЛАБВАНЕ И ДОБРО ЗДРАВЕ.

ДИАГНОСТИКАТА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ Д-Р ДОРА ГЕОРГИЕВА - СПЕЦИАЛИСТ В ТАЗИ ОБЛАСТ

03.04.14
12:37

Здравейте,
Доста полезна информация получих от вашите коментари за VEGA теста. Тъй като искам да си го направя за проверка на здравословното състояние, може ли да ми кажете къде в София се прави теста?

Мерси
Ива

03.04.14
13:48

казано от Iva Grigorova на 03.04.14, 12:37:

Здравейте,
Доста полезна информация получих от вашите коментари за VEGA теста. Тъй като искам да си го направя за проверка на здравословното състояние, може ли да ми кажете къде в София се прави теста?

Мерси
Ива

http://prestige-saloni.com/услуги/вега-тест/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1