Препоръки относно Стак за маса

11.12.07
20:09

Тренирам от 2 години , 188 см. , 88 кг. , почти 19 години ( т.е. без един месец ) и през кратката ми фитнес кариера съм ползвал обичайните добавки - протеин , аминокиселини , креатин монохидрат , фосфат и общо взето май само това.Имам желанието да пробвам някой от добрите стакове за маса , но тъй като нямам абсолютно никакъв опит с тях ,  бих искал да ми препоръчате някой доказан.От начало бях насторен за този на BSN , но напоследък чета доста негативни мнения за него и сега съм напълно объркан.Очаквам вашите предложения :)

ВИ

11.12.07
20:19

Негативни мнения за Mass Stack?! Къде? В момента надали има нещо по-добро с доказан ефект, а не манипулоации по форуми.

11.12.07
20:25

казано от Валентин Иванов на 11.12.07, 20:19:

Негативни мнения за Mass Stack?! Къде? В момента надали има нещо по-добро с доказан ефект, а не манипулоации по форуми.

Именно поради факта ,че такива отзиви съм чел по форуми, искам да разбера дали са истина или не и евентуално други предложения

Стака на BSN ще ти свърши перфектна работа. Обаче аз не знам какво лично ти разбираш под стак. Можеш да си купиш 5-6-7 добавки с определена и цел и това да е стак, а не 5-6-7 продукта от дадена фирма. Аз в момента залагам на протеин, креатин, трибулус, зма и витамини. Придружено с добро хранене ефекта е видим. И пак го наричам стак :)

12.12.07
09:33

казано от Георги Гайдов на 11.12.07, 22:03:

Стака на BSN ще ти свърши перфектна работа. Обаче аз не знам какво лично ти разбираш под стак. Можеш да си купиш 5-6-7 добавки с определена и цел и това да е стак, а не 5-6-7 продукта от дадена фирма. Аз в момента залагам на протеин, креатин, трибулус, зма и витамини. Придружено с добро хранене ефекта е видим. И пак го наричам стак :)

По принцип си пия протеин - ON 100 % Gold , Syntrax Nectar , Matrix и исках да пробвам също някоя интересена комбинация от  продукти .За база за сравнение използвам стак-а на БСН и може би на това ще се спра окончателно

12.12.07
11:31

Аз направих компинация NO-Xplode с Cellmass и останах страшно доволен. Ако можеш да си го позволиш не се колебай - резултатът е гарантиран.

12.12.07
18:42

Явно това ще е окончателно .Благодаря все пак за коментарите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1