проблем ли е да взимам следните неща

11.12.07
12:38

значи от известно време имам страшни киселини в стомаха, които се образуват от най-различни храни, също така изкарах и камък от бъбрека преди години и съм склонен към образуване. Таа въпроса ми е до каква степен ще ми навредят креатина глутамина таурина и протеина и кои от тях мога да пия и кои не е препоръчително

По принцип може да имаш проблеми действително. Някои хора имат непоносимост към суроватката. Креатина също. Ако искаш пробвай, но може да се окаже, че само си си дал парите. По - добрия варинт е да отидеш на гастроентеролог(дано не бъркам точно думата), да се разбере какъв е проблема и как може да се поправи. Тялото ти крещи, че нещо не е наред.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1