Укрепване на ставите

10.12.07
00:32

Какво бихте ми предложили за подсилване и възстановяване на ставите и сухожилията, защото имам доста проблеми с тях. Пих глюкозамин комплекс - без видим резултат. Чудя се за Калмацин или някакви аминокиселини? Какво бихте препоръчали?

10.12.07
09:59

Глюкозаминът нали знаеш ,че трябва да го приемаш по дълго време-около месец и половина,два за да има ефект.А комбинацията с хондроитин сулфат(CSA) ще ти сварши още по-добра работа.

Мнението беше редактирано от Zlatina на 10.12.07 09:59.

FZ

10.12.07
13:29

казано от ®ion на 10.12.07, 00:32:

Какво бихте ми предложили за подсилване и възстановяване на ставите и сухожилията, защото имам доста проблеми с тях. Пих глюкозамин комплекс - без видим резултат. Чудя се за Калмацин или някакви аминокиселини? Какво бихте препоръчали?

Бих ти предложил това http://www.bodybuilding.com/store/opt/csa.html

10.12.07
21:44

Да, знам, че цикълът на глюкозамина не е една седмица :) Пих 60 капсули по 2 на ден. Иначе в този, който пих, също имаше  хондроитин сулфат, хрущяли от всякакви ходещи/пъплещи/плаващи твари, но просто няма ефект. Питах за алтернативни предложения.

12.12.07
00:42

казано от ®ion на 10.12.07, 21:44:

Да, знам, че цикълът на глюкозамина не е една седмица :)

Различни източници различно казват. Аз ти казвам че едно 3 месеца е добър период за глюкозамин и хондроитин Ю щадящ режим на работа, възстановяващи упражнения и препоръчително физиотерапия. Колкото си по-млад, толкова шанса ако не прекаляваш с натоварването, да ти се проявят същите симптоми е по-малък. Така че възстановявай и умната!

ИВ

12.12.07
18:15

казано от ®ion на 10.12.07, 21:44:

Да, знам, че цикълът на глюкозамина не е една седмица :) Пих 60 капсули по 2 на ден. Иначе в този, който пих, също имаше  хондроитин сулфат, хрущяли от всякакви ходещи/пъплещи/плаващи твари, но просто няма ефект. Питах за алтернативни предложения.

Къф ефект очакваш след като нищо не знаеш за съставките, нито в какви количества се приемат.

nowbg.com   в раздел специални формули / екстра стрент глюк. + хонд най-голямата разфасовка. Виж и калциевият им комплекс.
Иначе то всичко може да се сложи в 2 капсули...

13.12.07
10:32

казано от Nosferatu на 12.12.07, 18:15:

Къф ефект очакваш след като нищо не знаеш за съставките, нито в какви количества се приемат.

Не забелязвам някъде да съм споменал, че не знам нищо за съставките и това в какви количества се приемат. Капсулите бяха 3 грама, от които един грам глюкозамин; хундроитин сулфат, хрущяли от кокошка и акула, калций. В крайна сметка, дори и да не знаех - продават ми глюкозамин с CSA и на него пише дозировката, като няма ефект значи няма ефект, независимо дали мозъкът ми е възприел информацията отнасяща се за съдържанието на добавката или не...

Иначе благодаря за линка, ще го прегледам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1