Хранителен режим?

11.12.07
21:36

Ами вече си направих програмата(от упражнения) които да правя и сега ми трябва някакъв хранителен режим тренирам по 3 пъти в седмицата(защото съм наичнаещ) И разбрах, че повече от успега за заякване и постигане на яко тяло е в храната, не в упражненията. Ако някой може да ми каже някакъв хранителен режим ще съм му много благодарен пускам темата тук защото нито искам да си подържам теглото нито да си запазя сегашната форма на тялото нито да надебелявам :lol:  иначе на 15 съм тежа 60 кила висок съм 176 см тва е. :-D :)

DC

11.12.07
21:58

Прочети малко повече в другите теми за хранителните режими и се опитай да си го съставиш сам.
Далече съм от мисълта ,че тук някой на  готово ще ти го направи ;)
Като  си  готов го пусни и  разбирачите ще ти кажат дали е ОК и ако не е - какво трябва да промениш.

12.12.07
08:56

OK Мерси все пак :)

12.12.07
20:19

Еми след тренировка ще ям по 1 лъжица мед, сирене и кисело мляко :)

DC

14.12.07
14:16

Махни го киселото мляко след тренировка. Яж по-добре една пилешка или телешка пържола - 150 - 170 грама и пориця кафяв ориз например ( 40-50 грама ).
Относно меда - разтвори го във вода , усвоява се по-бързо. :)

14.12.07
19:30

ОК благодяра :) незнаех, че има значение колко бързо се усвоява, а неможе ли бял ориз? :D

DC

14.12.07
20:07

Абе лично според мен по-добре кафяв ориз, гликемичния му индекс е по-нисък от този на белия.
Но и бял ориз да  хапнеш веднъж - дваж - няма да се прецакат нещата.

14.12.07
20:43

Ясно  :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1