Какъв ще е ефекта от тази програма?

Темата е заключена.

12.12.07
21:34

Моля някой разбирач да ми каже какво ще може да стане от тази прогарама(колго ще заякна ще имам ли подобрения в визията...)

4 серии по 20 повторения концентрично сгъване
4 серии по 20 повторения повдигане на дъмбели встрани при наколн напред
4 серии по 50 пъти на AbSwing 2
после лицеви опори и коремни преси колкото мога(съвсем малко) и тва е

След всяка тренировка ям 50 грама мед и 1 кофичка кисело мляко и сирене(към 300 грама) иначе ям филии с извара почти всяка сутрин.

На 15 съм тежа 60 килограма висок съм 175 см и имам нормален метаболизъм...

:) :) :)

12.12.07
21:48

Какво ти има?Забрави,че същата тема си я пускал вече ли?Или обърка копчетата ? -> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/29569/

12.12.07
21:54

Да но тя се пренапълни :) и малко оффтопик почна в нея  и затова искам да питам в нова тема важно ми е:D

12.12.07
22:19

Ефектът ще по-добър, отколкото да висиш пред телевизора, или пред компютъра, но само толкова. Петко_К ти беше дал много хубави упражнения, които могат да се изпълняват в къщи, ама... ако ги правеше тях бая зор щеше да видиш не като 20 повторения за бицепс...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1