13.12.07
08:14
Здравейте момчета. Дали някой ще може да ми препоръча някоя полезна книжка или друг вид четиво, което да е полезно и съдържателно? Приемам всякъкви идеи и препоръки, но моля кажете и от къде мога да го закупя.Мерси.По-здрави
В SNC има доста богат избор от четива.Препоръчвам ти да отидеш лично до магазина и да си избереш.
13.12.07
18:17
SNC ще обесниш ли кво е тва че съм неук и ако можеш да кажеш къде е този магазин. Мерси предварително ;)
Значи магазина се казва JK Fitness Market и се намира на ъгъла на симеоновско шосе и околовръсното.то е цяла сграда и няма как да не го видиш
13.12.07
19:56
казано от neymorniq на 13.12.07, 18:17:
SNC ще обесниш ли кво е тва че съм неук и ако можеш да кажеш къде е този магазин. Мерси предварително ;)
Това са верига магазини за фитнес добавки , има навсякъде 2 са в люлин на пиротска в момента други не се сещам, то в умрелия им сайт не пише къде са пишеше някъде ама по смъртно няма да го откриеш, влезни в магазини в София в там някоя от разделите за хр. добавки или просто питай в темата за дистрибутури в темата SNC къде има магазини