стерол комплекс - алтернатива на анаболните стероиди

11.12.07
17:35

Взех си стерол комплекс, препоръчаха ми го. Очаквания ефект е покачване на чистата мускулна маса. Казват, че има подобен ефект на стероидите. Взимам го 5ти ден и за сега нищо особено. Ако някой е ползвал този продукт да си каже впечатленията.

11.12.07
17:53

На коя фирма ?

11.12.07
21:06

fitboy,ако става въпрос за Natural Sterol Complex на Universal…не съм чул до сега някой доволен да е останал,апък хора дето са го ползвали бол.Дано при теб даде резултат,но за тия стероли като цяло,моето мнение е ,че не си струват парите. :smirk:

Струват си при един единствен случай - след стероиден цикъл. Иначе не очаквай чудеса.

12.12.07
06:30

става въпрос за стерол комплекса на BioTech USA. Като стойности е като на Universal. Комбинирам го с BCAAs по 5гр преди и след трен. Протеини и храна както трябва. Ще видим какво ще излезе.

12.12.07
06:43

Не съм чувал за стероли на Био Тек! Важна е суровината, а не концентрациите. Останах доволен от стеролите на Юнивърсал, а тези на Дженезис са пълен боклук! Но стеролите се взимат поне 2 месеца без прекъсване и трябва да си на режим. Взех ги след употреба на ДХЕА, Трибестан и Гроут Хормон стимулатори! Наистина имам добри впечатление.
За стеролите е необходимо да се вкарат рибено масло и силни витамини като паковете например! Можеш да чукнеш и един Анимал Пъмп и гледай какво става :)

13.12.07
14:15

казано от Питона на 12.12.07, 06:43:

Не съм чувал за стероли на Био Тек! Важна е суровината, а не концентрациите. Останах доволен от стеролите на Юнивърсал, а тези на Дженезис са пълен боклук! Но стеролите се взимат поне 2 месеца без прекъсване и трябва да си на режим. Взех ги след употреба на ДХЕА, Трибестан и Гроут Хормон стимулатори! Наистина имам добри впечатление.
За стеролите е необходимо да се вкарат рибено масло и силни витамини като паковете например! Можеш да чукнеш и един Анимал Пъмп и гледай какво става :)

благодаря ти!

13.12.07
19:13

имам един въпрос към ПИТОНА
какво ще рече: Гроут Хормон стимулатори - ? Ще се радвам да ми разясниш

13.12.07
19:51

Аз не съм Питона, но все пак ще ти отговоря. Това са стимулатори на хормона на разтежа(соматотропния).

13.12.07
22:05

казано от aerox4e на 13.12.07, 19:13:

имам един въпрос към ПИТОНА
какво ще рече: Гроут Хормон стимулатори - ? Ще се радвам да ми разясниш

http://www.netrition.com/hgh_page.html

Ето малко информация и продукти. Ако обаче се интересуваш за порастване на височина - едва ли ще ти помогне това. Там е въпрос на ген.

14.12.07
21:30

Ето един линк за всички които се интересуват от прохормонални продукти...
http://anabolicminds.com/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1