11.12.07
17:35
Взех си стерол комплекс, препоръчаха ми го. Очаквания ефект е покачване на чистата мускулна маса. Казват, че има подобен ефект на стероидите. Взимам го 5ти ден и за сега нищо особено. Ако някой е ползвал този продукт да си каже впечатленията.
fitboy,ако става въпрос за Natural Sterol Complex на Universal…не съм чул до сега някой доволен да е останал,апък хора дето са го ползвали бол.Дано при теб даде резултат,но за тия стероли като цяло,моето мнение е ,че не си струват парите. :smirk:
11.12.07
21:56
Струват си при един единствен случай - след стероиден цикъл. Иначе не очаквай чудеса.
става въпрос за стерол комплекса на BioTech USA. Като стойности е като на Universal. Комбинирам го с BCAAs по 5гр преди и след трен. Протеини и храна както трябва. Ще видим какво ще излезе.
Не съм чувал за стероли на Био Тек! Важна е суровината, а не концентрациите. Останах доволен от стеролите на Юнивърсал, а тези на Дженезис са пълен боклук! Но стеролите се взимат поне 2 месеца без прекъсване и трябва да си на режим. Взех ги след употреба на ДХЕА, Трибестан и Гроут Хормон стимулатори! Наистина имам добри впечатление.
За стеролите е необходимо да се вкарат рибено масло и силни витамини като паковете например! Можеш да чукнеш и един Анимал Пъмп и гледай какво става :)
казано от Питона на 12.12.07, 06:43:
Не съм чувал за стероли на Био Тек! Важна е суровината, а не концентрациите. Останах доволен от стеролите на Юнивърсал, а тези на Дженезис са пълен боклук! Но стеролите се взимат поне 2 месеца без прекъсване и трябва да си на режим. Взех ги след употреба на ДХЕА, Трибестан и Гроут Хормон стимулатори! Наистина имам добри впечатление.
За стеролите е необходимо да се вкарат рибено масло и силни витамини като паковете например! Можеш да чукнеш и един Анимал Пъмп и гледай какво става :)
благодаря ти!
имам един въпрос към ПИТОНА
какво ще рече: Гроут Хормон стимулатори - ? Ще се радвам да ми разясниш
13.12.07
19:51
Аз не съм Питона, но все пак ще ти отговоря. Това са стимулатори на хормона на разтежа(соматотропния).
13.12.07
22:05
казано от aerox4e на 13.12.07, 19:13:
имам един въпрос към ПИТОНА
какво ще рече: Гроут Хормон стимулатори - ? Ще се радвам да ми разясниш
http://www.netrition.com/hgh_page.html
Ето малко информация и продукти. Ако обаче се интересуваш за порастване на височина - едва ли ще ти помогне това. Там е въпрос на ген.