14.12.07
22:15
искам да ви питам някой чувал ли е за фирмата Body Fortress ? зех си креатин от един приятел той го е зел от англия и е на тая фирма даде ми го изгорно някой знае ли дали го бива...а и също да питам треа ли задалжително да рава зареждаща по 20 грама на ден за 5 дена или директно по 5 грама...и колко горе доло са 5 грама? мерси
Ми пробвай го и ще разбереш,нали така или иначе вече си го взел.
Целта на зареждащата фаза с креатин е ,че по-бързо ще усетиш ефекта му.Не е задължително да я правиш. Ти си решаваш.
5гр=1 чаена лъжица
много смотани добавки са тия
най евтините в англия ;)
такъв креатина го подарих на един приятел като се прибрах в бг и остана доволен обаче
дано и при тебе подейства.
16.12.07
13:11
казано от ivailo bojinov на 14.12.07, 22:15:
искам да ви питам някой чувал ли е за фирмата Body Fortress ? зех си креатин от един приятел той го е зел от англия и е на тая фирма даде ми го изгорно някой знае ли дали го бива...а и също да питам треа ли задалжително да рава зареждаща по 20 грама на ден за 5 дена или директно по 5 грама...и колко горе доло са 5 грама? мерси
Ми желателно е да направиш за да има повече ефект,спокойно ще ти стигне ако е под 300 грама опаковката не прави обаче , първите 5 дена приемай 4 пъти по 5 грама (една чаена лъжичка с връхче) другите по 2 пъти , а в нетренировъчен по 1 път