16.12.07
20:57
от това което намерих във форума май само за метро разбрах а и мненията са стари. има ли някъде магазин за месо където филето да не е 10.70лв, че в тая била мн пари остават :) ако има някъде около централна гара, надежда...
16.12.07
22:06
Цените както в Била, така и в други големи тъгвовски вериги са почти уеднаквени. Така че мен лично ме съмнява да го намерш кой знае колко по-евтино.
16.12.07
22:54
Потърси магазин на производител - има вероятност там да е на “народни” цени. Знам за един такъв, но той е до Кемпински.
Взимам си пилешко филе с кожа и кости за 6 лева килото.Разликата с това от 10 лева е че трябва махнеш кокала и кожата.
Това си е бая оферта според мен.Аз го взимам от Фантастико предполагам че го има и в други големи вериги.
17.12.07
17:49
На женския пазар докарваха в едно магазинче за 6.60 без кост и кожа, но сега само телешко и свинско продават там. Митко, би ли ми казал къде при кемпински е този магазин :)
17.12.07
20:42
Намира се на ул. Кричим 1 (срещу ресторант Ниагара). Всъщност ресторантът е на този адрес, а магазинът е от другата страна на улицата. Сещам се и за още един на пресечката на ул. Крум Попов и ул. Милин Камък. Това са магазини, от които майка ми често пазарува и като гледам, не съм отровен. :) До колкото разбрах, цените са също нормални, но по-важното е, че месото е поне с гарантиран произход.
18.12.07
07:29
Благодаря ти :-)