16.12.07
17:55
Здр-те колеги.
От известно време имам някакво така да го кажа схващане (прорязване) на трапеца в дясно.
Получавам го от време на време дори и при седене пред компа,хранене,каране на колата си и поред такива.Нямам никаква представа от какво може да се получава.
Мазах го,разтривах го,естествено не сам,но и това недаде резултат никакъв,само временно.
Интересното е,че е понякога,но в последно време взе да е всеки ден.
Дали от неправилна стойка на тялото ми,дали от нещо друго,незнам.
Тренирам си трапеца,нямам проблеми,намалих му тежеста при тренировка,но по време на нея нямам това схващане.
Има ли представа някой,какво може да е или поне някаква представа от какво да е или нещо каквото и да е.Мерси и
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ
16.12.07
22:39
От беглата ми представа и познания (че и споделен опит с други хора) съм останал с впечатление, че е следствие на прищипан нерв (колкото и тривиално да звучи). Препоръчвали са ми лечебен/възстановителен масаж. Ако има подходящо студио / център около, допитай се за подобни услуги. По принцип периодичните масажи се отразяват благоприятно на фитнес ентусиастите.
Мите,опитвам всяка вечер с масажи и мазила, е,нестава и нестава.
Сутрин нямам грижи,забелязвам го,че ме схваща надвечер,когато вече съм уморен от работа и така.Явно заради неправилната ми стойка е проблема
Весели празници
На компютър работиш ли? Каква ти е стойката пред компютъра? Ако не е симетрична и с напрежение някъде може да е от това.
Иначе друго което ми е правило нещо подобно е като съм спал на студено и съм простивал леко.