СПЕШНО МЕ ПОСЪВЕТВАЙТЕ МОЛЯ ВИ

НЯ

15.08.07
18:24

Здравейте (14год 165см и 50 кг) ако тръгна на фитнес ще спра ли растежа си на височина, моляви кажете!!! 
и ако не е необходимо защото съм си добре не съм дебел какви упражнения за в къщи ще ми препоръчате!
:-) :-)

15.08.07
19:35

Стига с този растеж бре хора, има сигурно сто теми, в които е разисквано за растежа. Това е основно до ген, ако имаш ген да станеш 2 метра, ще станеш, ако е да си останеш 165, така ще останеш. Фитнесът няма да спре растежа, единствено, ако се хвърляш на някакви луди тежести и си докараш гръбначна травма, тогава може да има последици, но иначе няма как да стане. Даже може и да го стимулира. Ако не искаш в зала, пак може лицеви опори, набирания, коремни преси, кофички ако можеш.

НЯ

16.08.07
09:57

Благодаря ти!
А какви по точно упражнения ще ми препоръчаш с гиричките!

20.08.07
18:53

Обикновено в залата има инструктор ... само ще ти кажа да не се изхвърляш в килограмите, защото със сигурност ще си довлечеш травма ... трябвадоста да потренираш докато тялото свикне на натоварването, дори да усещах че мускулите ти мигат да понесат още тежести не забрявай, че и ставите са в напрежение от тежеста !!!

26.08.07
15:39

абе за вкъшти наблягаи като за начало на коремни преси и лицеви опори и с времето постепено ги осложняваи примерно лицеви опори с пляскате и т.н. тва ти трява за вкъщи.

26.08.07
16:16

казано от Никола Янев на 16.08.07, 09:57:

Благодаря ти!
А какви по точно упражнения ще ми препоръчаш с гиричките!

Ми дигай за бицепс,трицепс,брахиалис,рамо,трапец може да клякаш  и да правиш коремни с тях.Ако не ти е ясно изпълнението виж тука: http://www.bb-team.org/fitness

17.12.07
18:14

Dali 6te si spre6 rasteja zavisi ot teb i ot podbora na uprajnenieta kakto i na tejestite s koito gi prvi6.Ti si na takava vazrast 4e v sledva6tite 3 godini 6te drapne6 mn osezaemo na pred kato fizi4eska struktura i sila.Zatova niama smisal ot golemi tejesti na tozi etap.Izbiagvai uprajnenia kato martvata tiaga pone v na4aloto dokato ti zaiaknat muskulite.Sa6to taka golemi tejesti na kleka i drugi podobni za6toto mn barzo 6te ti se omartizirat stavite i sa vazmojni travmi ako ne sega to sled vreme.Sa6to taka i gledai da ne slaga6 golemi tejesti na uprajneniiata za trapec i izob6to na tezi na koito triabva da si izpraven za6toto ti se nabivat stavite i imenno tova moje da ti spre rasteja.I da znae6 golemite i tvardi muskuli spirat rasteja.Dori bih te posavetval ako moje6 da se zapi6e6 na niakakav sport osven zalata kato pluvane naprimer 6te ti pomogne da napravi6 krasivo tialo.

USPEH V TRENIROVKITE

Кирилица!

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 17.12.07 19:37.

NA

17.12.07
18:25

казано от ShIvA на 17.12.07, 18:14:

Dali 6te si spre6 rasteja zavisi ot teb i ot podbora na uprajnenieta kakto i na tejestite s koito gi prvi6.Ti si na takava vazrast 4e v sledva6tite 3 godini 6te drapne6 mn osezaemo na pred kato fizi4eska struktura i sila.Zatova niama smisal ot golemi tejesti na tozi etap.Izbiagvai uprajnenia kato martvata tiaga pone v na4aloto dokato ti zaiaknat muskulite.Sa6to taka golemi tejesti na kleka i drugi podobni za6toto mn barzo 6te ti se omartizirat stavite i sa vazmojni travmi ako ne sega to sled vreme.Sa6to taka i gledai da ne slaga6 golemi tejesti na uprajneniiata za trapec i izob6to na tezi na koito triabva da si izpraven za6toto ti se nabivat stavite i imenno tova moje da ti spre rasteja.I da znae6 golemite i tvardi muskuli spirat rasteja.Dori bih te posavetval ako moje6 da se zapi6e6 na niakakav sport osven zalata kato pluvane naprimer 6te ti pomogne da napravi6 krasivo tialo.

USPEH V TRENIROVKITE

Пич, вече ти се каза да не пишеш на латиница под друга тема, ти обаче упорито си продължаваш. Отвратително е да гледа човек подобна гавра с българския език :exclaim:

Мнението беше редактирано от Nacionala на 17.12.07 18:26.

18.12.07
13:01

Отговора е не, даже напротов, ако правиш всичко с добра техника и се храниш добре.

Най-доброто което може да направиш е да се научиш на основните хранителни приоми, така че да се храниш достатъчно, без да трупаш прекалено много мазнини.

А като ти гледам килограмите/ако са правилните/ не си дебел, просто може да изглеждаш такак защото имаш малко повече мазнини. С тренировки може да си балансираш теглото и да натрупаш мускулна маса.

18.12.07
13:39

Abe pi4 samo mi kaji kade v pravilata za puskane na izkazvaniia e napisano da ne pi6a na latinica i spiram vednaga :exclaim:

18.12.07
16:25

Ето цитат от темата “1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др.  с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение. ” Ето я и нея http://www.bb-team.org/forums/viewthread/2337/
Прочети я цялата, защото като гледам вече никой не я чете ...

MO

18.12.07
20:19

казано от ShIvA на 18.12.07, 13:39:

Abe pi4 samo mi kaji kade v pravilata za puskane na izkazvaniia e napisano da ne pi6a na latinica i spiram vednaga :exclaim:

и кво ти пречи отдоло да цъкнеш на BP и да си пишеш на латиница ама да излиза на български мн си зле..

MI

04.02.08
21:55

А за растжа не се притесняваи както казват всичко е ген

Мнението беше редактирано от mirko на 04.02.08 21:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1