Carbblockers

17.12.07
09:46

Виждате ли смисъл и вярвате ли в тях? Ако някой е ползвал да сподели опит.
Не мисля, че като самостоятелен продукт ще свършат работа, но при качествена диета и добри количества л-карнитин може и да има ефект та затова се интересувам.

П.С. Аз лично винаги съм бил скептично настроен към този вид добавка.

17.12.07
10:29

и на мен не ми допада начина на деиствие на този вид добавка,защото прекалено неестевени ми се струват.Друг е въпросът че баща ми пи известно време такъв на BioTech ако се не лъжа + Carnitine и имаше учудващо добри резултати.Така че не са лош избор според мен!

17.12.07
19:33

Жоре, както бях писал в една тема преди време - добавка за хора без воля.

Нямам какво повече да кажа :)

Значи изобщо не е за мене. Не си заслужава с 2 приказки.

18.12.07
07:51

добавка за хора без воля

Според мен диабетиците не са без воля! Това е идеален избор за тях. ;) Имам опит с диабетик и опит с карбо-блокерите! Много полезни са те! Особено в дни на хипер-зареждане с полизахариди и особено монозахаридите.

18.12.07
11:31

Е повече от ясно е, че не говоря за диабетиците ;)

19.12.07
05:35

Само уточнявах :) Не съм се заяждал :)

19.12.07
08:39

И аз :)

Жоре, по-скоро наблегни на Hoodia или нещо друго контролиращо апетита, но това само ако преминеш рязко към отрицателен калориен баланс.Ако е постепенно няма нужда от такива “екстри”.

Постепенно ще е. Ако ми се занимава дори и carb cycling ще пробвам, но това е далече. Засега само информация събирам.

19.12.07
14:46

казано от emzo на 17.12.07, 19:33:

Жоре, както бях писал в една тема преди време - добавка за хора без воля.

Нямам какво повече да кажа :)

Пич определено не си прав.Предполагам ежедневието ти е доста свободно ,но един човек на 50 които по цял ден бъхти в работата не може изведнъж да си промени толкова корено режима на хранене.Ако един път на ден реши да хапне нещо по недиетично не виждам какво пречи да глътне един blocker преди това.Това важи и за абсолютно всеки ,защото колкото и да ме убеждаваш не вярвам да си спазваш диетата всеки ден на 100% колкото и воля да имаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1