17.12.07
17:40
Преди 2 дена започнах да взимам Syntra и честно казано е последната ми надежда сред добавките. Тип ектоморф съм и по никакъв начин не качвам мазнини, единствено мускулна маса но много много бавно. Правил съм експерименти с 5000 К/кал на ден и пак не съм качвал грам мазнина. Не знам това проклятие ли е или дарба. Не мога да се измъкна от 67-68кг по никакъв начин. Сега ще пробвам прословутия екдистен при доза 800мг на ден, 2 пъти повече отколкото в “прословутите” изследвания на руски учени. Инак нищо не помага. ..450гр. въглехидрати на ден, 200гр протеин и отделно 30 аминокиселини разпределени на 5 приема...мазнините не ги и броя. Просто адски завиждам на хората, които качват само като видят месо... Всичко това го пиша заради агресивно-настроените колеги, които веднага ще се нахвърлят че не ми е правилен режима и тренировките. С 2 думи ако на мен помогне значи ще действа на всеки, затова стискайте палци и следете за развитие.
Доза: 4 таблетки на ден =800мг активно вещество=22 дена=90 лева... възнамерявам да направя 45 (180 лв)...
18.12.07
11:59
Що не опиташ някоя ензимна формула? Съмнявам се да усвоиш 5000 ккал :) ...
Не знам дали не почнах с висока доза, щото червата ми се бунтуват много яко и порцелановия кон ме зове... спирам да видя дали е от това...
Иначе съм висок 179 и съм на 23. Ръката ми си седи на 36, гърба ми е добре, пекторалисите са зле. Талията ми е ... 66… Гърба 104. Доста под средностатистическото говедо съм, но какво да се прави...
Няма начин да не качиш килограми с правилната диета и правилната тренировка.Много хора се оплакват аз съм hard gainer, не качвам и т.н. Причината е те си мислят че ядат много но всъщност това което ядат не е много, много е когато ядеш и веднага щом усетиш че стомаха ти се е изпразнил да ядеш пак а не да чакаш да огладнееш, да пиеш много мляко което е калорично има качествен протеин и се храносмила бързо. При тренировките да се набляга на големите килограми при кляканията и мъртвата тяга ако го правиш всичко това няма начин да не качиш.
Има една система която аз съм я пробвал и върши чудеса при качване на килограми това е 20 повторения клякания + 2 галона мляко на ден, потърси за 20 replay squat и чети каквото ти излезне.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 18.12.07 16:10.
Малеее, 2 галона мляко.... това прави 5 литра разтройство бе, човек... за лактазен дефицит не си ли чувал...
Пия по 2 литра КИСЕЛО МЛЯКО, там положението е друго. Иначе това с яденето бз да ти се яде колко съм го играл, ама тая храна я усоява канализацията...
Или го правиш или не място за оправдания няма, явно още не си отчаял напълно щом имаш претенции към храната.
Претенции към храната???... тоя пост не го схванах, оасвен това няма нищо общо с темата за SYNTRA. Както и да е, да не би да казваш, че който не пие 2 галона мляко, защото не му го понася организма си търси извинение? Имаш ли представа колко чудеса от героизъм проявяват някои хора за да могат да тренират, които не могат да ядат половината храни от препоръчваните. За мен това е волята на културиста. Точно вчера четох в един американски форум как един младеж пита може ли да се правят пекторалиси без лежанка, защото го болят рамената от лежанката. И се намери един, който му е написал, че щом не може да прави лежанка, мястото му не е в залата... Останалите мнения бяха доста разумни и обосновани. ВСЕКИ има място в залата и ВСЕКИ ще напредва както може. За едни тоя спорт е просто говедясване, за други начин на живот, а на трети стимул за живот.
А за клишето “Щом не качваш значи не правиш нещо както трябва”, искам да го пробутате на някой с хипертироидизъм, IBS, болест на Крон, колит, диабет, проблеми с панкреаса, хипофизата, глутенова ентеропатия и др. Всичко това са състояния, за които може да не подозираш, че имаш и цял живот да мислиш, че не правиш нещо както трябва.
19.12.07
09:57
казано от Alkorin на 18.12.07, 16:07:
Няма начин да не качиш килограми с правилната диета и правилната тренировка.Много хора се оплакват аз съм hard gainer, не качвам и т.н. Причината е те си мислят че ядат много но всъщност това което ядат не е много, много е когато ядеш и веднага щом усетиш че стомаха ти се е изпразнил да ядеш пак а не да чакаш да огладнееш, да пиеш много мляко което е калорично има качествен протеин и се храносмила бързо. При тренировките да се набляга на големите килограми при кляканията и мъртвата тяга ако го правиш всичко това няма начин да не качиш.
Има една система която аз съм я пробвал и върши чудеса при качване на килограми това е 20 повторения клякания + 2 галона мляко на ден, потърси за 20 replay squat и чети каквото ти излезне.
Има един лаф и той е много верен , че ” Маса се прави на маса “.
Между другото Alkorin ти какво млеко препоръчваш , козе , овче или краве ? Какво ще кажеш за козето мляко ? ;-)
Тренираш ли краката? Те са много важни за качването на мускулна маса и хормоналната реакция след тренировка. Аз откакто почнах да правя серии клекове след всяка тренировка започнах да чувствам бая прогрес.
19.12.07
19:38
казано от BIG PICHAGA на 19.12.07, 09:57:
казано от Alkorin на 18.12.07, 16:07:
Има една система която аз съм я пробвал и върши чудеса при качване на килограми това е 20 повторения клякания + 2 галона мляко на ден, потърси за 20 replay squat и чети каквото ти излезне.Има един лаф и той е много верен , че ” Маса се прави на маса “.
Между другото Alkorin ти какво млеко препоръчваш , козе , овче или краве ? Какво ще кажеш за козето мляко ? ;-)
Aа т’ва е ужасно на вкус ... на село като малък пиех ужасно е :D само сиренето е готино от козите
Не се отчайвай пич ако не ти помогне този продукт има и др ;-)
Виж тук: http://anabolicminds.com/
Хмм, и аз се бях зарибил по тоя продукт, обаче след малко research бях разочарован. Активната съставка е prasterone…
Което в действителност е:
Scientific Name: DHEA
Other Names: Dehydroepiandrosterone
http://anabolicminds.com/store/1463.html
...мисля че след забраната на андростенедиона всички мераклии на нещо средно между зоб и суплементи останаха с пръст в устата.
Което според мен лично е много неприятно, тъй като доста хора заякнаха с Andro complex на Dymatize и Andro stack на Universal. Доколкото
ми е известно други директни прокурсори на тестостерона освен андростенедион няма. Абе казано накратко, всичко, което работи следва да е забранено
:(
Конкретно за DHEA съм прочел доста изследвания и нито едно от тях не посочва някаква разлика между контролната (placebo) група и тази на DHEA…
Ще пробвам с 400мг на ден преди да са го забранили и това.
BIG PICHAGA нормално краве мляко примерно на Фибела - аз такова пия, козето доколкото знам му липсваше една аминокиселина или нещо такова.
Предимствата на млякото са че има прилично количество протеин, има и достатъчно вода в него т.е. няма нужда да се наливаш с вода по цял ден и е перфектен уейт гейнър - калорично е и си има всичко в него и най - вече се приработва бързо в стомаха - при мене за 1.10ч - 1.20ч и мога да ям друго ядене.
Всичко това което което го казвам по горе за кляканията и 2-та галона (знам че звучи откачено, и не са 5 литра а 7) не само съм го чел а съм го и прилагал и има резултат и то голям.
На автора на темата мога да кажа че всичко е в храненето, хиляди хора се оплакват по форумите че са хард гейнъри и не могат да качват опитват всякакви средства но не става, истината е че няма хард гейнъри има лоши хранителни режими.
Щом храната която ядеш не ти позволява да растеж - яж повече, яж по 7-8 пъти на ден, яж по калорична храна и несъмнено ще растеш.
Ако искаш действително да ти помогнеме напиши си хранителния режим и тренировките и ще видиме какво не е наред.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 19.12.07 23:52.
На ALRI продуктите как мислиш дали ще са ти от полза: http://www.alrindustries.com
Имам много високо мнение за основателя на ALRI - L.Rea. Изчел съм книгата Chemical Muscle Enhancement поне 4 пъти и съм впечатлен от знанията на тоя човек. В уводната глава споменава, че от 135lbs за 30 месеца е станал 230lbs с 9% body fat без да е ползвал нито един стероид. След това се е захванал със тях.
20.12.07
10:08
казано от Alkorin на 19.12.07, 22:52:
BIG PICHAGA нормално краве мляко примерно на Фибела - аз такова пия, козето доколкото знам му липсваше една аминокиселина или нещо такова.
Предимствата на млякото са че има прилично количество протеин, има и достатъчно вода в него т.е. няма нужда да се наливаш с вода по цял ден и е перфектен уейт гейнър - калорично е и си има всичко в него и най - вече се приработва бързо в стомаха - при мене за 1.10ч - 1.20ч и мога да ям друго ядене.
Всичко това което което го казвам по горе за кляканията и 2-та галона (знам че звучи откачено, и не са 5 литра а 7) не само съм го чел а съм го и прилагал и има резултат и то голям.
На автора на темата мога да кажа че всичко е в храненето, хиляди хора се оплакват по форумите че са хард гейнъри и не могат да качват опитват всякакви средства но не става, истината е че няма хард гейнъри има лоши хранителни режими.
Щом храната която ядеш не ти позволява да растеж - яж повече, яж по 7-8 пъти на ден, яж по калорична храна и несъмнено ще растеш.
Ако искаш действително да ти помогнеме напиши си хранителния режим и тренировките и ще видиме какво не е наред.
Биволското мляко е много подходящо за нас билдерите , но за съжаление трудно се намира по магазините .
Не са откачени тея работи дето ги казваш , т`ва са рецепти на старите билдери , но има хора които не могат да понасят млякото а да не говорим пък за такива големи количества . :coolsmile:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 20.12.07 10:09.
28.12.07
23:17
казано от Кобра на 19.12.07, 09:10:
............................оасвен това няма нищо общо с темата за SYNTRA….........
Братле,какво се случи с Екдистена.Действа ли ( освен на стомаха :-) )?
Ами засега, честно казано, нищо особено. Определено по-голямо желание за тренировка, по-енергичен съм но видимо нищо особено. Трябва да отбележа обаче, че минах на 400мг, колкото пише на етикета и не очаквам чудеса. С тия билкови залъгалки трябва да се взима по повечко. Например от трибестана като пия по 15 на ден се чувствам като назобен, само дето ми излизат малко пъпки по ръцете. Притеснява ме факта, че всичко позволено е слабо, иначе щеше да е забранено. На повечето добавки пише, че подпомагат подсигуряването на благотворна среда за мускулен растеж. Това ми се вижда много отнесено обяснение. Сега се боря с един грип да не ме смачка и след него изпитанието продължава.
Можете ли да ми кажете дали си струва приема на DHEA-50мг.Имам предвид само този продукт,без нищо друго.Прочетох информацията за него,но ако някой го е пробвал нека каже.Благодаря предварително.
29.12.07
16:49
казано от mihtar на 29.12.07, 16:02:
Можете ли да ми кажете дали си струва приема на DHEA-50мг.Имам предвид само този продукт,без нищо друго.Прочетох информацията за него,но ако някой го е пробвал нека каже.Благодаря предварително.
НЕ :exclaim: :coolsmile:
Категорично не! Ако си на ти с английския потърси за изследвания и експерименти с DHEA относно покачването на маса и повишаване нивата на тестостерона. Аз лично съм прочел доста такива и не съм видял положителен резултат. Единственият прохормонален продукт, който наистина действаше беше комбинация от андростенедион, DHEA и трибулус. Но мисля, че ще се досетиш защо андростенедиона го забраниха, а DHEA не... Ако ще си правиш експерименти пробвай с ударни дози трибестан.