сменете цветовете

VE

19.12.07
08:53

абе махнете го тоя зелен цвят, че много дразни ..сложете някакви по топли цветове...

Имаме няколко свежи варианта, които тестваме по отношение на цветовата гама. За съжаление дразненето и възприемането на цвят за топъл или студен е твърде субективен фактор, за да може да се съобразим с него, така че следваме утвърденото мнение на потребителите, до което се допитваме периодично от години насам.

19.12.07
19:48

Аз пък ще кажа - екстра си е зеленото, има нещо природно, натурално в него, успокоява...

19.12.07
20:25

пък и нали казват че като се гледа зелено очите си почиват.и мене ме кефи сегашния цвят,въпреки че и малка промяна няма да е зле :)

19.12.07
20:35

Искам си зеленото :P
Това червено ми вади очите направо ...

NA

19.12.07
23:18

Да ви имам проблемите  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1