17.12.07
16:56
Здравейте,
изчетох всички възможни теми за въпросния гейнер на UNIVERSAL,но имам някои по-конкретни въпроси относно употребата му.Значи в момента като добавка приемам само него,въпроса ми е кога точно да го пия ?От четенето разбрах,че трябва 30 мин след тренировка.Опитах да го пия и преди тренировка, но резултата беше унилост.Ако го пия само след тренировка да приемам ли цялата доза от 180гр (3 лажици),или да разделя 90 грама сутрин след закуска и 90 след тренировка ?Също така веднага след трен пия една лажица глюкоза.Още нещо което искам да знам е как да разбивам гейнера?Пробвах във вода и резултата беше отвратителен.Пробвах и в кисело мляко като добавих банан и резултата беше приличен.Моля кажете дали комбинацията с банана е разумна и дали е удачно да правя този микс сутрин и след тренировка?А в нетренировачните дни само сутрин ?
Мерси предварително!!
аз въщо го пия 1 доза 90 30 мин след закуска и 1 след тренировка. В прясно мляко разтварям (добре се разбива а и има вкус на топъл шоколад :)) В не тренировачен ден пия сутрин и следобед до 5 за комбинацията с банана ... мисля че въглехидратите от геинера си стигат. 180г на 1 път недей да пиеш раздели поне на 2 приема
Мнението беше редактирано от InSeNz на 19.12.07 15:29.