07.12.07
19:21
Имам следния проблем с корема...от месец правя наистина страхотни упражнения за корем.Моя треньор ми направи страхотна програма и упражнения за корема,но му се наложи да замине за Франция и не мога да се свържа с него за да се консултирам.Проблема е че съм оформил пресата но имам малък пласт мазен корем но като пипам корема си под тоя малук слой съм направил наистина страхотна преса.Как да премахна излишното ??? Кардио ще помогне ли? благодаря предварително!!!
Дал съм снимка за да видите как изглеждам!
07.12.07
21:31
Ще помогне. Но виж как е и храната.
казано от Георги Гайдов на 07.12.07, 21:31:
Ще помогне. Но виж как е и храната.
:exclaim:
може и л-карнетин и/или бърнър да вкараш ......
18.12.07
21:04
Да но съчетай кардиото и с диета също може и нещо за мазнините, л карнитин или поне кафе :) + Неопренов колан и гледай какво става ;)
Всичко казано дотук + уточнение: кардио да есутрин на гладно или веднага след тренировка - тогава се изгарят най-много мазнини.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.12.07 18:07.
а ако можеш на лично съобщение да ми пратиш програмата диетата изготвена от трениора ти ще съм ти адски задължен , защото корема ми е най-проблемната област
Според мен, ако тръгнеш да чистиш сега, ще загубиш доста мускулна маса. Кардио и диета става разбира се, но според мен ти генетично не можеш да качваш чисто маса. Може да опиташ само с карнитин и да си продължаваш програмата за маса и да регулираш леко храната. Вижда се, че имаш леко омазнаване навсякъде, даже и гърдите, локално няма да стане да се сваля.