Коледа наближава :) Весели Празници

19.12.07
17:12

Може би тема без смисъл,но мисля,че е хубаво да си пожелаем Весели Празници и много супехи през новата година,да растем не само на мускули,но и на акъл :) Всичко най - най :)

Са може да се впуснем в други подобности,кой къде ще кара празниците,някакви пикантни места,с приятели или по семейно :) аз май попадам в листата с пикантните места - о.Ибиза :)

Ако има такава тема вече се извинявам за спама.

:) :) Весела Коледа и Щастлива Нова Година :) :)

PO

19.12.07
18:09

Лелелелелелелелелеллеле най - голямата ми мечта е Ибиза!!! Напрао като чуя Ибиза и настръхвам...
А иначе - на Коледа ще бъда на р.д. на брата :)

19.12.07
19:03

...и приятна коледна тренировка на трениращите в деня, може да нахлузят по една брада и една червена шапчица :lol:

DC

19.12.07
22:01

Весели Коледни и новогодишни  празници и от мен, желая  здраве и успехи на всички ви ;)

20.12.07
07:54

Весело изкарване на Коледните и Новогодишните празници. Много здраве, щастие и късмет!

20.12.07
09:48

весели празници и от мен!  :)  да ставаме все по-здрави и по-големи!!!  :coolsmile:

FZ

20.12.07
10:12

Весела Коледа и щастлива Нова Година на всички форумци .

Здраве, щастие успехи и усмивки на всички!

20.12.07
21:38

Съвсем малко си поизбързал но се присъединявам към горните постове Здраве,Щастие, Късмет.

IC

21.12.07
10:27

Първо да си изкарате Бъдни Вечер страхотно,после ви пожелавам тази Коледа да е по яка от всяка друга ! И накрая но Най-важното Новата година ... да е най-готината ви ;) (вкарах малко жаргон)

Аз ще тренирам на Коледа ;) много ясно! това е най якия ден на тренировка ;) защото празничния дух е в теб и на Коледа стават чудеса току виж съм блъснал залата ;) ахахах пожелавам ви много маса много,много фибри :D абе всичко ви най-най-най :)

сега сериозно:

Святост.

Святост и оправдание са две думи,които отразяват определен аспект от позицията на вярващия пред Бога.Те не описват състоянието на вярващия каквото е,а каквото Бог го “вижда” в Христос.Разликата се състои в това.че оправданието се отнася към праведността на вярващия,докато святостта има отношение към неговото освещение.Това е дело на Бога,чрез което грешникът се изчиства и така може да бъде в общение със Святия и Вечен Бог.

Забравете лошото - време е само за хубави емоций!

-Даниел Николов!

22.12.07
17:26

Весела Коледа и успешна Нова Година :—)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1