Syntax vs x-factor

AB

22.12.07
17:12

Здр на всички.Имам един въпрос тъй като скоро ще правя поръчка от интернет магазина и се чудя кои добавки да си купя.Спрял съм се на следното SyntraEC+swole+nitrius na syntrax ili x-factor 2 опаковки за 50 дена.И двете комбинаций излизат горе долу 150 лв.Според вас кой е по удачния вариант?

ИВ

22.12.07
17:17

Тези на синтракс :).

22.12.07
18:43

казано от AbaSe на 22.12.07, 17:12:

Здр на всички.Имам един въпрос тъй като скоро ще правя поръчка от интернет магазина и се чудя кои добавки да си купя.Спрял съм се на следното SyntraEC+swole+nitrius na syntrax ili x-factor 2 опаковки за 50 дена.И двете комбинаций излизат горе долу 150 лв.Според вас кой е по удачния вариант?

Трудно някой ще ти даде компетентен отговор защото този трябва да е пробвал и от двата варианта за да има база за сравнение а се съмнявам да има такъв поне засега.В момента пия екс фактора взех си го от любопитство да видя дали е истина ако искаш изчакай и след седмица две щи пиша кви са ми първите впечатления.

Мнението беше редактирано от Judo на 22.12.07 18:44.

Syntrax естествено. Отзивите и за 3те продукта са страхотни.

23.12.07
10:09

казано от AbaSe на 22.12.07, 17:12:

SyntraEC+swole+nitrius na syntrax ili x-factor 2 опаковки за 50 дена.И двете комбинаций излизат горе долу 150 лв.

2 флакона Х-фактор нали са 250 лева ,що ги смяташ 150
а на Ситракс варианта е 280 лева
ти тез пари май за нищо ги нямаш

Мнението беше редактирано от karlo на 23.12.07 10:21.

27.01.08
22:24

Някои вече не ги ли ползва Syntra EC , X Factor за да каже впечатленията си?

LA

28.01.08
04:51

Аз мога да се изкажа,защото съм ползвал X-factor 2 опаковки в комбинация с Activate Xtreme,удря в земята комбинацията на Синтракс.Естествено ползвах още и протеин и Sizeon на Гаспари,който е по-добър продукт от Swole,от сигурен източник разбран,че съвсем скоро се очакват продуктите на Гаспари в маггазина на Пиротска 3,в безистена

LA

28.01.08
05:05

И все пак да изкажа едно предупреждение - въпреки,че X-Factor и Activate Xtreme са натурални продукти не съветвам лице под 23 години и без сериозен стаж в залата и с хранителните добавки да ги използват, по простата причина,че има вариант да не ги усетят. за по-младите е по-добре да се ориентират към продукти от типа на Swole и Nitrous,а ако можете да си позволите има и много по-добри в тази категория.

DE

28.01.08
19:18

казано от LawrenceTaylor на 28.01.08, 05:05:

И все пак да изкажа едно предупреждение - въпреки,че X-Factor и Activate Xtreme са натурални продукти не съветвам лице под 23 години и без сериозен стаж в залата и с хранителните добавки да ги използват, по простата причина,че има вариант да не ги усетят. за по-младите е по-добре да се ориентират към продукти от типа на Swole и Nitrous,а ако можете да си позволите има и много по-добри в тази категория.

Аз съм на 19 и правих цикъл с X-Factor и повярвай ми УСЕТИХ ГО! 4 килограма и нещо качих от него, а в залата силата ми се увеличи супер много. Луд продукт е тва! Не го взимах с никва комбинация, пиех само суроватка с него. Лошото беше, че след тренировка ме боляха много мускулите, но както си пише в опаковката това е заради възстановителния синтез. Ще направя пак цикъл с него определено.

31.01.08
08:50

Абе, хора, не ви ли болят ставите и сухожилията от тоя X-Factor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1