Мога ли да вземам гейнер?

22.12.07
10:04

Здравейте! Аз съм на 14 години, ходя на фитнес от 2 месеца. Искам да ви питам мога ли да приемам гейнер на моята възраст за покачване на маса и дали ще постигна резултати? Ако не мога, моля кажете какво друго да взема за покачване на ММ. И още нещо - Гейнера има ли някакви странични ефекти? Благодаря!

Темата беше редактирана от mitko777 на 22.12.07 10:11.

FZ

22.12.07
10:21

казано от mitko777 на 22.12.07, 10:04:

Здравейте! Аз съм на 14 години, ходя на фитнес от 2 месеца. Искам да ви питам мога ли да приемам гейнер на моята възраст за покачване на маса и дали ще постигна резултати? Ако не мога, моля кажете какво друго да взема за покачване на ММ. И още нещо - Гейнера има ли някакви странични ефекти? Благодаря!

Кажи колко си висок и кг. ?

22.12.07
10:55

170 см. 58 кг

22.12.07
12:47

Рано ти е за гейнър.То и за фитнес си още малък.Как та пускат вашите?Прави лицеви опори у вас,а килограмите ги имаш.Няма ставаш 100 кила я.

22.12.07
14:17

Най-малкия Рамбо си ти :) Евала момче!

Тренирай разумно, чети информацията, а зарежи тези добавки засега! Наблегни на вкусната храна и се наслаждавай на резултатите ти! Те, както и мускулната ти маса ще са плод на редовни и упорити тренировки!

Още веднъж, зарадва ме! Тренирай и расти. Пожелавам ти най-сърцато да порастнеш по-голям от твоите мечти! :) :) ;) ;)

22.12.07
21:13

казано от mitko777 на 22.12.07, 10:04:

То за 2м.не се качва мм.разчитай на храната(мляко,яица,месо,риба)имай търпение и тренирай разумно!

23.12.07
08:39

Благодаря на всички за отговорите. Разбрах, че още ми е рано. Както винаги ми помогнахте.

FZ

24.12.07
10:38

казано от mitko777 на 23.12.07, 08:39:

Благодаря на всички за отговорите. Разбрах, че още ми е рано. Както винаги ми помогнахте.

Момче поне още една -две години тренирай без добавки , наблегни на яденето и на правилните , подходящи тренировки за теб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1