22.12.07
10:04
Здравейте! Аз съм на 14 години, ходя на фитнес от 2 месеца. Искам да ви питам мога ли да приемам гейнер на моята възраст за покачване на маса и дали ще постигна резултати? Ако не мога, моля кажете какво друго да взема за покачване на ММ. И още нещо - Гейнера има ли някакви странични ефекти? Благодаря!
Темата беше редактирана от mitko777 на 22.12.07 10:11.
22.12.07
10:21
казано от mitko777 на 22.12.07, 10:04:
Здравейте! Аз съм на 14 години, ходя на фитнес от 2 месеца. Искам да ви питам мога ли да приемам гейнер на моята възраст за покачване на маса и дали ще постигна резултати? Ако не мога, моля кажете какво друго да взема за покачване на ММ. И още нещо - Гейнера има ли някакви странични ефекти? Благодаря!
Кажи колко си висок и кг. ?
Рано ти е за гейнър.То и за фитнес си още малък.Как та пускат вашите?Прави лицеви опори у вас,а килограмите ги имаш.Няма ставаш 100 кила я.
Най-малкия Рамбо си ти :) Евала момче!
Тренирай разумно, чети информацията, а зарежи тези добавки засега! Наблегни на вкусната храна и се наслаждавай на резултатите ти! Те, както и мускулната ти маса ще са плод на редовни и упорити тренировки!
Още веднъж, зарадва ме! Тренирай и расти. Пожелавам ти най-сърцато да порастнеш по-голям от твоите мечти! :) :) ;) ;)
казано от mitko777 на 22.12.07, 10:04:
То за 2м.не се качва мм.разчитай на храната(мляко,яица,месо,риба)имай търпение и тренирай разумно!
Благодаря на всички за отговорите. Разбрах, че още ми е рано. Както винаги ми помогнахте.
24.12.07
10:38
казано от mitko777 на 23.12.07, 08:39:
Благодаря на всички за отговорите. Разбрах, че още ми е рано. Както винаги ми помогнахте.
Момче поне още една -две години тренирай без добавки , наблегни на яденето и на правилните , подходящи тренировки за теб.