22.12.07
12:31
Всеки знае за креатин-а протеин-а и другите хранителни добавки а хората използващи ги е също са толкова много.Но аз лично не съм фен на нещо произведено от човек [Производителите разреждат бензина пък като погледна прахообразната смес която съм закупил и веднага си задавам въпроса “КАКВО ЛИ ВСЪЩНОСТ има вътре?]Мисълта ми е , тук ,в тази тема всеки да напише билка , корен , натурален екстракт или нещо подобно което спомага спортистите дали подобрява въстановяването , ерекцията , обмена на веществата вдига силата на атлетите.Някой беше споменал за тренировъчна програма с билки и б12.Много билки биха заменили хапчетата по аптеките и ефекта от тях би бил в пъти по-голям,
но незнанието на отделния човек как да използва даровете на природата пречат на това да се случи
Извинявам се за правописните грешки
Хм, приятел, от това което пишеш оставам с впечатлението, че мислиш, че билките са безвредни? А това не е така, едно предозиране на определена трева или друго може да има също сериозни последици.
Иначе относно това какви билки би следвало да се приемат от спортисти и в какви дози те съветвам да поровиш в интернет. Има онлайн природни аптеки/чуждестранни сайто повечето разбира се/, които предлагат специялни гами за спортисти. Обърни внимание на тях. Много по практично е отколкото тука да седни всеки да изброява щяло и нещяло без нужната компетентност.
Относно съдържанието на много от препаратите на пазара и аз съм скептичен, тъй като често пъти то е под доста съмнителен контрол. В България пък най-вече.
Аз лично ще кажа, че бирена мая и гинко билоба са 2 неща, които биха могли да бъдат от голяма полза.
А в същите сайтове би трябвало да има и други гами от продукти относно ‘ерекцията’ за която споменаваш.
Успех
казано от cheFo`` на 22.12.07, 12:31:
... спомага спортистите дали подобрява въстановяването , ерекцията , обмена на веществата вдига силата на атлетите...
-ТРИБЕСТАН :D
пий Баби зъби (билка - питай в някоя билкова аптека) - от тази билка се прави трибестана. Ама внимавай “непросветени” да не ти видят етикета на билката че голям смях пада - тя се предписва за импотентност и др. такива проблеми :-)
Аз отдавна съм си намерил каквото ми трябва и знам , че всичко е опасно в големи дози , но ми отне мн ценно време да намеря нещо интересно , защото форумите са пълни с теми от рода на “Ям 7 яйца на ден а авера ми яде 1 и расте повече” затова пуснах тази тема ,за да се обърне по-голямо внимание на билките и тяхното приложение
казано от vivic на 23.12.07, 09:53:
пий Баби зъби (билка - питай в някоя билкова аптека) - от тази билка се прави трибестана. Ама внимавай “непросветени” да не ти видят етикета на билката че голям смях пада - тя се предписва за импотентност и др. такива проблеми :-)
Интересно не го знаех това. Бабините зъби знам, че се използва при някои вътрешни проблеми...
Но чесно казано съм скептичен към ‘безвредността’ на трибестана. Той просто влияе на хипофизната жлеза, която контролира секрецията на много и все важни секрети за човешкото тяло. Така че едно такова изкуствено влияние не мисля, че би било напълно безвредно...
Въпреки, че голяма част от източниците го изтъкват като точно такова.
Някой взимал ли го е? Ако може да сподели дали е усетил някакви ефекти?