24.12.07
13:36
Виждал съм подобна идея реализирана в някои форуми, включително и български. Знам колко е трудно да се съпоставят различни снимки, но като цяло ми се струва забовно. Ако има интерес, би могло да се направи. Тези които съм виждал си имах първи рунд, втори рунд, финали, награди. Тук може и без награди, стига да ви допадне идеята.
24.12.07
14:57
Е да, изтървал съм го. Но така или иначе не съм се надявал да спечеля. Просто съм виждал такива неща преди време и ми с стори разумно да предложа идеята да се направи отново.
25.12.07
09:16
То за начало въпросът е състезание ще има ли. :) Иначе аз бих искал да има, щом отворих темата все пак.
За категориите - ами да, прав си. Бях виждал някъде в интернет и май нямаше, също така и във фототурнира н Мускули и фитнес няма. Все пак има един проблем - ако да речем сложим категория до 90 кг и аз съм 91, а пък горната категория е до 100, или още по-лошо - 90+, колко хора в тази ситуация биха били честни, а от друга страна колко биха казали, че са “тъкмо 89.5!” за да се намърдат в категорията, където имат някакви шансове.
Като цяло идеята, разбира се, е ултра-аматьорска и трябва много да с рзчита на честността на потребителите. Но за сега не знам въобще дали има желание.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 25.12.07 09:17.
25.12.07
10:33
Имаше такава идея преди време. Нищо не стана. Не знам защо. Потърси темата ако искаш, доста беше голяма.
26.12.07
10:25
казано от Георги Гайдов на 25.12.07, 10:33:
Имаше такава идея преди време. Нищо не стана. Не знам защо. Потърси темата ако искаш, доста беше голяма.
Да имаше преди известно време такава идея ама нещо май не стана нищо ..............:smirk:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 26.12.07 10:26.
27.12.07
08:11
Може и така да е. Но някъде другаде беше, не тук, но в българско издание, не помня кое, бяха направили и изглеждаше готино. Първоначално имаше да речем 150 участника и постепенно ги пресяваха - втори кръг бяха да речем 64, после 32 и т.н.
Клавиатурата ми е смотана и от време на време излиза, че правя малоумни грешки, но е заради нея, да си кажа.