24.12.07
19:01
Хора имам супер гаден проблем , начи квито и дънки да си взема да пробвам обикновено размер 33 или 34 , са ми големи на самия корем и отзад също и са ми хлабави , но в бедрата ме стягат супер много и ми седят като клин :(
Какво да правя , че да сваля повече КГ от бедрата ?
Използвай услугите на шивач. Най-малкото се консултирай с такъв.
Сваляна на кг в бедрата първо, че е тъпо, а освен това локално сваляне на кг не е възможно.
казано от Plamko на 24.12.07, 19:01:
Хора имам супер гаден проблем , начи квито и дънки да си взема да пробвам обикновено размер 33 или 34 , са ми големи на самия корем и отзад също и са ми хлабави , но в бедрата ме стягат супер много и ми седят като клин :(
Какво да правя , че да сваля повече КГ от бедрата ?
тесни са ти в краката, защото самите крака са ти дебели или защото са ти много мускулести. като цяло и двете са възможни хипотези. едно лято се бях засилил да правя кардио като идиот и го правих на доста висока степен на велото. тогава и при мен се получи този ефект, не чак в такава степен, но по-тесните панталони ги обувах много трудно ;)
25.12.07
17:43
еми според мене са ми дебели и не са ми много съразмерни с горната част на тялото , искам да ми станат по-малки краката просто , какво да правя бре хора?
Имам няколко варианта:
1. скачане на въже с повече шушлякови дрехи по краката
2.тичане по стълби нагоре пак с шушляци
3.нормално тичане крос в парка пак с шушляци
и разбира се диета ... не е проблем ако се сваля от цялото тяло , въпроса е да ми станат по-малки краката(т.е. бедрата ми да станат по-тънки) , защото не си ги харесвам...
Ами ако си зема и бърнър?
Мнението беше редактирано от Plamko на 25.12.07 20:35.
шуляците няма да те накарат да топиш повече мазнини. направи си НВД, прави редовно кардио с малко натоварване, но голям интензитет и ти гарантирам, че ще има ефект. никога не избираш от къде да сваляш мазнините, но ако наистиан са ти концентрарани в краката, тях ще ги гориш първо :)
27.12.07
05:36
Напротив, там ще ги изгори ПОСЛЕДНО.
28.12.07
07:02
Е хубаво и кво праиме в тоя случай?
казано от Plamko на 28.12.07, 07:02:
Е хубаво и кво праиме в тоя случай?
Съжаляваме :blank: :long: