Хранителен режим

AS

25.12.07
01:11

значи рових се из форума прегледах доста теми и реших да саздам свои режим на база на всички прочетени теми а тои е следния:
7:30-Омлет
10:30-орехи или бадеми сас 1 кисело мляко
1:30-2:00 зависи колко часа имам на даскало-1 пилешка паржола ориз и салатка снежанка домашна с млекце много добра :) + 1 филиика хляб
4:00 мляко с 1 лажичка мед
4:30-5:00 тренировка
6:00 2 големи лажици мед
7:30-8:00-пилешка паржола картофи салатка 1 филиика хляб
10:00-200 грама извара и си лягам
тренирам 2 години не сам вземал никакви добавки и не искам да зимам имам добри резултати макарче сам ял каквото има имам доста добри генетически заложби висок сам 183 сантиметра тежа 89 кг мерки мерил сам си само раката 41 студена ако имате някакви забележки казваите то ще има почти сам сигурен

25.12.07
08:36

Ти си един от малкото, които четат преди да постнат и добре си се ориентирал. Преди трениривката сложи в млякото 100гр. овес за енергия по време на тренировката.

25.12.07
09:11

Избягвай да ядеш по повече от 1 източник на бавни въглехидрати на 1 ядене. Примерно вместо картофи и хляб, по-добре увеличи картофите и махни хляба.

Варирай си менюто всеки ден.

Яж зеленчуци, без обглед на количестото.

Мнението беше редактирано от tpd на 25.12.07 09:12.

AS

25.12.07
13:52

ок ще го правя това което казвате също искам да питам това всеки ден от седмицата ли трябва да го правя този хранителен режим или само в дните когато тренирам а те са 4 в седмицата

25.12.07
16:46

Всеки ден, не забравяй, че мускулите растат след тренировката.

AS

25.12.07
18:21

а може ли да заменям някои ден пилешкото сас риба примерно и ако може да ми кажете дали свинските паржоли са добри за бодибилдинга щото ги имам в изобилие вкъщи :)

25.12.07
19:28

Пилешкото може да се заменя с риба преспокойно. Виж сФинята е мазно същество, съответно месцето му също мазничко и затова не се препоръчва.

KU

25.12.07
20:09

Здравейте.За да не отварям нова тема за 1 кратък въпрос,реших да го постна тук.
Сладката царевица в консерва добра ли е за консумация,защото гледам че има бая въгл.

26.12.07
07:08

Не, има висок гликемичен индекс.Те от зеленчуците бяха май само царевицата и морковите с висок гликемичен индекс, а и тази е сладка и в консерва с консерванти ...

AS

27.12.07
00:54

значи днеска бях в била и видях имаше консерви риба тон в собствен сос и тем подобни работи консерва сас скумрия качествени ли са тези рибни храни в консервите или чистата риба си е наи добра

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1