Освинвате ли се по празниците?

25.12.07
11:20

Първо за заглавието да кажа, че може да звучи малко грубо, но си е точно така! :)

Прекарвате ли коледните и новогодишни празници по цял ден и нощ на масата? Ядете ли всичко до пръсване или остава поне капка спортно мислене дори по това време на годината? Бъдете честни ;)
Аз лично никога не се разсипвам по празниците. Просто ми изглежда глупаво и несериозно. Все пак те имат доста по - силен смисъл.

25.12.07
11:41

Винаги сядам на масата с мисълта “О,сега ще ям до пръсване,все пак са празници”.Обаче след малко се усещам че от това няма смисал и винаги си мисля ,ако сега не се натъпча после ще съм доволен от себе си и ям колкото мога но не повече...Е немога да кажа че спазвам режим по празниците,ям всичко но не в голямо количество.Обаче пиенето не го жаля.

25.12.07
12:35

баници сърмички дайте ги насам :) ям квото ми падне сладки работи фъстъци с килограми и всичко каквото ми дадът трябва да се възполазвам понеже само по празниците ми готвят

25.12.07
13:12

Абсолютно ДА!
Ама няма начин - толкова много вкуснотии има, немога да издържа ...
Обаче не пропускам тренировки - сега отивам да напомпам гърдите, а вчера смазах гърба.
Нищо, догодина за две-три седмици ще спра сладкото и ще върна мазнините в приемливи за сезона граници :)

25.12.07
13:49

Хапвам, но имам 1 на ум. Към 17h ще направя една тренировка за ръце и ще покарам 30 мин. вело  :)  Както каза mitaka101 има доста вкусотии, които ме примамват, защото след еднообразните дни с яйца, овес, пилешко, ориз, картофи и извара сега виждам разнообразие от свинско, сърмички, агнешко и други глезотии... :snake:  Сложил съм един 5-килограмов лимит на напълняването около празниците, който преди сесията трябва да изчистя, в противен случай освинването ще е с 10 килограма, а тогава вече и дрешки отесняват (особено панталони  :red:  ). Приятно празнично грухтене на всички!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.12.07 13:50.

25.12.07
14:36

Не, остава доста голяма капка “спортно мислене”.Днес малко се поизложих на 1 ребърца, чистих съм ги парче по парче от сланината, другите ми се чудеха направо :Д

25.12.07
15:11

Баничка не съм ял от около 2 години,днес мисля това да приключи :) Сармите много ги обичам и тях ама аз попрнцип в основен си ям бая сармички и сега не ми е кой знае какво.Повечето тука се хранят стрикнто през цялата година и сега на тези празници им се вижда много трудно да се здръжат,а то няма смисал да се здържат да ядат колко могат,пък после да му мислят ;) Все пак е коледа.Весела Коледа на всички :) И каде ги намирате тия фитнес зали дето работят по коледа ??? Моята даже и в неделя попрнцип не работят ; (

MO

25.12.07
16:14

Яко!

25.12.07
16:30

За мен режима си ми върви по график,тия дни нямам разклащания.

25.12.07
16:56

то не бяха баници,сърми,питки,пуики,пилешки пържоли,свински,луканки,калбаси ужас направо така съм се намелил.....

Мнението беше редактирано от QcK на 25.12.07 16:58.

ДАааа!

25.12.07
17:42

Като заколих прасето за 2 дена хапнах около 2.5 кг свински врат:) 
баници, торти, питки, плодове на корем , пуешко.
Организма просто си го иска след цяла година еднообразие:)
Така или иначе съм много бърз метаболизъм и трудно замазвам:)
100 кг ги стигнах , при височина 1.90 е нормално; талията я пазя до 85 ,
а ръката минава 43 , така че всичко е ок:)

25.12.07
18:22

Абсолютно се освинвам!
Ром, уиски, мартини и вино!

25.12.07
18:52

казано от Mayhem на 25.12.07, 18:22:

Абсолютно се освинвам!
Ром, уиски, мартини и вино!

А водка?!?!?

По темата:
Освинване? Силно казано. По-скоро анти хранителен режим... не че иначе спазвам някакъв строг, но все пак.
Това, което беше вчера...аууу отврат - антихрана.

25.12.07
19:05

Не се ли превземате малко?
Коледа и нова година, плюс няколко дена около тях, какво толкова. Изобщо не мисля, че някакво отпускане за няма и 5 дена ще доведе до драстични промени дори и при хората с най-проблемен метаболизъм. Е стига и да не се обездвижите напълно разбира се или някакви наистина крайни освинвания...

25.12.07
20:00

Мне, пак си ям някои от яденетата типични за празниците но гледам да го правя интелигентно така че да не ми пречат.
Един вид хем овцата цяла, хем вълка сит :)

Мнението беше редактирано от Alkorin на 25.12.07 20:01.

25.12.07
22:44

Аз в момента почти не тренирам и не спазвам режим, съответно ям по - малко от стандартното. А и няма кой да ми готви всякакви вкусни ястия за празниците, така че ... :)

26.12.07
07:20

Ами честно да си призная винаги си имам 1 на ум обаче просто не се сдържам. А ми е неудобно всички сме седнали, ядът,  пият и аз “ами сипи ми 50 мл. и няма да хапна сладко ами само месото с ориза” примерно. Апък и мисля, че за тези 2(24, 25) дена и още 1 ден на НГ ще се умажа толкова много, все пак веднъж в  годината са. Иначе, сега през почивните дни пак си ям сладко, но по малко и се съобразявам повече.

Мнението беше редактирано от difference на 26.12.07 07:24.

FZ

26.12.07
10:19

Аз се храня разумно и дори тренировчица е хубаво да се направи  ;-)

26.12.07
11:52

На пръв поглед промяна при режима няма - пак ям до отказ на всяко ядене,пак мазнините са над 60% от калориите които поемам,яйцата и месото дори се увеличават (не кой знае колко - но все пак има завишение), така че смятам че всичко е наред.Тренировките само ги редуцирах до 1 дневно в последните 3-4 дена, но по причини, които нямат общо с празниците.

ТЮ

26.12.07
12:32

Ами... и празници да са и да не са, винаги си ям до пръсване, но подкожните ми мазнини не мърдат, а пък мускулите растат, странна работа, но не се страхувам от омазняване, доколкото се познавам винаги съм си бил към 12 процента подкожни мазнини :)

26.12.07
15:33

Яката, даже сега ми е толкова тежко, че .......
Добре, че Коледа и Нова година са само няколко дни и има разстояние между тях. :)

27.12.07
22:00

Редовно и по много.

28.12.07
05:41

Ами хапнах си повече, но не стигнах чак до освинване. На фитнес обаче не съм ходил от миналия петък, но днес може би ще направя една тренировка.

28.12.07
12:32

попринцип не се освинвам много,щото ми прилошава .... а и напоследък стомаха ми нещо се е свил и трудно приемам големи количества.НО Най-фрапиращото ми ядене беше снощи в 2 и половина вечерта-изядох 4 парчета ( около 400 гр !!!!!!!!!!) тирамису !!!!!!!!!!! :) И...на Коледа малко питка ,ама се пак тва са си празници-кво толкова . А и аз не съм от най-стриктните през годината ,така че си прощавам лесно като се наям с нещо “по-така” :) Свикнала съм хахах

B_

28.12.07
13:41

ем зимата не се ограничавам от практически нищо - ДА!

28.12.07
14:14

Такова ядене и пиене става. То мазни работи, то калорични работи, то много сладки работи, алкохол.... Освинвам се е леко казано, но странно защо не качвам и 1 грам. Странен човек съм...

29.12.07
00:12

Освинването продължава с пълни сили, снощи да съм изпил половин литър ром и 200 гр. водка.
Много добре ми се отразяват :)

29.12.07
05:49

Аз не се освинвам.Не че съм на диета,но никога не се отпускам толкова много,а и всеки ден по тези дни съм в залата

29.12.07
07:05

отсвирил съм всякакви диети, но все пак внимавам какво ям ...... обаче количествата не ги ограничавам
ако сега не се освиним, какво ще чистим пролетта :smirk:  :lol:

чак да се освинвам не бих казал, но диетата определено отива на кино.Което понякога е мноого лошоо.

FZ

29.12.07
11:49

казано от МИЛЕ на 29.12.07, 05:49:

Аз не се освинвам.Не че съм на диета,но никога не се отпускам толкова много,а и всеки ден по тези дни съм в залата

БРАВО , ЕВАЛА е т`ва е пример за истински билдер  :coolsmile:

30.12.07
07:40

Тази година при мен така се получи , направо катастрофа :) Но няма страшно!

31.12.07
08:51

По празниците ям като прасе ахахха,но пак си имам напредък така,че не се притеснявам :)

31.12.07
19:40

аве чак да са освиннвам не ма кантара ще покаже :)

DC

01.01.08
13:58

Дали се освинвам ? Хах - и още как - преди малко ядох едно голямо парче торта “Тирамису”, тука последната седмица наблягам все на бързи въглехидрати от типа на еклерчета,толумбички и какви ли не още неща, ям нощем към 3- 4 часа ....абе  ужас ви казвам ...заредил съм се с 30 ампулки Ефедрин в случай на тежко и прогресивно омазняване ;)

01.01.08
21:34

Вчера изядох 4 парчета торта и един шоколад (освен другите неща и алкохола), ама съм далеч от освинване :)
Ако ви кажа как се хранех преди години, това дето съм го изял вчера е нищо за моите възможности ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 01.01.08 21:34.

06.01.08
16:28

Просто нямам избор :D Наложи се. После ме беше супер мега яд, ама ...

07.01.08
18:44

Хайде и аз с вас... ;-P Фитнес маниаците сме най-големите жертви на празниците.  :-)

07.01.08
19:12

Ако е единично изпускане на емоциите си извинен. Но да не се повтаря!
Георги Гайдов

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 07.01.08 21:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1