25.12.07
11:20
Първо за заглавието да кажа, че може да звучи малко грубо, но си е точно така! :)
Прекарвате ли коледните и новогодишни празници по цял ден и нощ на масата? Ядете ли всичко до пръсване или остава поне капка спортно мислене дори по това време на годината? Бъдете честни ;)
Аз лично никога не се разсипвам по празниците. Просто ми изглежда глупаво и несериозно. Все пак те имат доста по - силен смисъл.
25.12.07
11:41
Винаги сядам на масата с мисълта “О,сега ще ям до пръсване,все пак са празници”.Обаче след малко се усещам че от това няма смисал и винаги си мисля ,ако сега не се натъпча после ще съм доволен от себе си и ям колкото мога но не повече...Е немога да кажа че спазвам режим по празниците,ям всичко но не в голямо количество.Обаче пиенето не го жаля.
баници сърмички дайте ги насам :) ям квото ми падне сладки работи фъстъци с килограми и всичко каквото ми дадът трябва да се възполазвам понеже само по празниците ми готвят
Абсолютно ДА!
Ама няма начин - толкова много вкуснотии има, немога да издържа ...
Обаче не пропускам тренировки - сега отивам да напомпам гърдите, а вчера смазах гърба.
Нищо, догодина за две-три седмици ще спра сладкото и ще върна мазнините в приемливи за сезона граници :)
Хапвам, но имам 1 на ум. Към 17h ще направя една тренировка за ръце и ще покарам 30 мин. вело :) Както каза mitaka101 има доста вкусотии, които ме примамват, защото след еднообразните дни с яйца, овес, пилешко, ориз, картофи и извара сега виждам разнообразие от свинско, сърмички, агнешко и други глезотии... :snake: Сложил съм един 5-килограмов лимит на напълняването около празниците, който преди сесията трябва да изчистя, в противен случай освинването ще е с 10 килограма, а тогава вече и дрешки отесняват (особено панталони :red: ). Приятно празнично грухтене на всички!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.12.07 13:50.
Не, остава доста голяма капка “спортно мислене”.Днес малко се поизложих на 1 ребърца, чистих съм ги парче по парче от сланината, другите ми се чудеха направо :Д
25.12.07
15:11
Баничка не съм ял от около 2 години,днес мисля това да приключи :) Сармите много ги обичам и тях ама аз попрнцип в основен си ям бая сармички и сега не ми е кой знае какво.Повечето тука се хранят стрикнто през цялата година и сега на тези празници им се вижда много трудно да се здръжат,а то няма смисал да се здържат да ядат колко могат,пък после да му мислят ;) Все пак е коледа.Весела Коледа на всички :) И каде ги намирате тия фитнес зали дето работят по коледа ??? Моята даже и в неделя попрнцип не работят ; (
25.12.07
16:14
Яко!
то не бяха баници,сърми,питки,пуики,пилешки пържоли,свински,луканки,калбаси ужас направо така съм се намелил.....
Мнението беше редактирано от QcK на 25.12.07 16:58.
25.12.07
17:16
ДАааа!
Като заколих прасето за 2 дена хапнах около 2.5 кг свински врат:)
баници, торти, питки, плодове на корем , пуешко.
Организма просто си го иска след цяла година еднообразие:)
Така или иначе съм много бърз метаболизъм и трудно замазвам:)
100 кг ги стигнах , при височина 1.90 е нормално; талията я пазя до 85 ,
а ръката минава 43 , така че всичко е ок:)
казано от Mayhem на 25.12.07, 18:22:
Абсолютно се освинвам!
Ром, уиски, мартини и вино!
А водка?!?!?
По темата:
Освинване? Силно казано. По-скоро анти хранителен режим... не че иначе спазвам някакъв строг, но все пак.
Това, което беше вчера...аууу отврат - антихрана.
Не се ли превземате малко?
Коледа и нова година, плюс няколко дена около тях, какво толкова. Изобщо не мисля, че някакво отпускане за няма и 5 дена ще доведе до драстични промени дори и при хората с най-проблемен метаболизъм. Е стига и да не се обездвижите напълно разбира се или някакви наистина крайни освинвания...
Мне, пак си ям някои от яденетата типични за празниците но гледам да го правя интелигентно така че да не ми пречат.
Един вид хем овцата цяла, хем вълка сит :)
Мнението беше редактирано от Alkorin на 25.12.07 20:01.
Аз в момента почти не тренирам и не спазвам режим, съответно ям по - малко от стандартното. А и няма кой да ми готви всякакви вкусни ястия за празниците, така че ... :)
26.12.07
07:20
Ами честно да си призная винаги си имам 1 на ум обаче просто не се сдържам. А ми е неудобно всички сме седнали, ядът, пият и аз “ами сипи ми 50 мл. и няма да хапна сладко ами само месото с ориза” примерно. Апък и мисля, че за тези 2(24, 25) дена и още 1 ден на НГ ще се умажа толкова много, все пак веднъж в годината са. Иначе, сега през почивните дни пак си ям сладко, но по малко и се съобразявам повече.
Мнението беше редактирано от difference на 26.12.07 07:24.
26.12.07
10:19
Аз се храня разумно и дори тренировчица е хубаво да се направи ;-)
На пръв поглед промяна при режима няма - пак ям до отказ на всяко ядене,пак мазнините са над 60% от калориите които поемам,яйцата и месото дори се увеличават (не кой знае колко - но все пак има завишение), така че смятам че всичко е наред.Тренировките само ги редуцирах до 1 дневно в последните 3-4 дена, но по причини, които нямат общо с празниците.
26.12.07
12:32
Ами... и празници да са и да не са, винаги си ям до пръсване, но подкожните ми мазнини не мърдат, а пък мускулите растат, странна работа, но не се страхувам от омазняване, доколкото се познавам винаги съм си бил към 12 процента подкожни мазнини :)
Яката, даже сега ми е толкова тежко, че .......
Добре, че Коледа и Нова година са само няколко дни и има разстояние между тях. :)
28.12.07
05:41
Ами хапнах си повече, но не стигнах чак до освинване. На фитнес обаче не съм ходил от миналия петък, но днес може би ще направя една тренировка.
попринцип не се освинвам много,щото ми прилошава .... а и напоследък стомаха ми нещо се е свил и трудно приемам големи количества.НО Най-фрапиращото ми ядене беше снощи в 2 и половина вечерта-изядох 4 парчета ( около 400 гр !!!!!!!!!!) тирамису !!!!!!!!!!! :) И...на Коледа малко питка ,ама се пак тва са си празници-кво толкова . А и аз не съм от най-стриктните през годината ,така че си прощавам лесно като се наям с нещо “по-така” :) Свикнала съм хахах
28.12.07
13:41
ем зимата не се ограничавам от практически нищо - ДА!
Такова ядене и пиене става. То мазни работи, то калорични работи, то много сладки работи, алкохол.... Освинвам се е леко казано, но странно защо не качвам и 1 грам. Странен човек съм...
Освинването продължава с пълни сили, снощи да съм изпил половин литър ром и 200 гр. водка.
Много добре ми се отразяват :)
Аз не се освинвам.Не че съм на диета,но никога не се отпускам толкова много,а и всеки ден по тези дни съм в залата
отсвирил съм всякакви диети, но все пак внимавам какво ям ...... обаче количествата не ги ограничавам
ако сега не се освиним, какво ще чистим пролетта :smirk: :lol:
29.12.07
09:25
чак да се освинвам не бих казал, но диетата определено отива на кино.Което понякога е мноого лошоо.
29.12.07
11:49
казано от МИЛЕ на 29.12.07, 05:49:
Аз не се освинвам.Не че съм на диета,но никога не се отпускам толкова много,а и всеки ден по тези дни съм в залата
БРАВО , ЕВАЛА е т`ва е пример за истински билдер :coolsmile:
30.12.07
07:40
Тази година при мен така се получи , направо катастрофа :) Но няма страшно!
По празниците ям като прасе ахахха,но пак си имам напредък така,че не се притеснявам :)
01.01.08
13:58
Дали се освинвам ? Хах - и още как - преди малко ядох едно голямо парче торта “Тирамису”, тука последната седмица наблягам все на бързи въглехидрати от типа на еклерчета,толумбички и какви ли не още неща, ям нощем към 3- 4 часа ....абе ужас ви казвам ...заредил съм се с 30 ампулки Ефедрин в случай на тежко и прогресивно омазняване ;)
Вчера изядох 4 парчета торта и един шоколад (освен другите неща и алкохола), ама съм далеч от освинване :)
Ако ви кажа как се хранех преди години, това дето съм го изял вчера е нищо за моите възможности ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 01.01.08 21:34.
06.01.08
16:28
Просто нямам избор :D Наложи се. После ме беше супер мега яд, ама ...
Хайде и аз с вас... ;-P Фитнес маниаците сме най-големите жертви на празниците. :-)